Leensjop
Image default
Zakelijk

upgrade de audio in je auto

Als je een nieuwe auto hebt gekocht en geen aandacht hebt gegeven aan het audiosysteem, dan is de kans groot dat je, zeker als hifi liefhebber, behoorlijk teleurgesteld raakt in de kwaliteit van het geluid in je auto. Dit kan natuurlijk ook gelden voor een gebruikte auto waar de vorige eigenaar de geluidskwaliteit niet zo belangrijk vond. Veel autofabrikanten zien het audiosysteem nog steeds als een minder belangrijk onderdeel van de auto. Vaak kiezen fabrikanten voor een off the shelf en zeker niet al te duur systeem. Resultaat is dat je je al snel irriteren aan het slechte geluid. Je kunt de nieuwslezer niet verstaan, de bassen klinken voor geen meter, net als de hoge tonen overigens. En als je het volume ook maar een beetje hoger draait, vervormt het geluid zo erg, dat je het geluid snel weer zachter zet. Herken je dit? Audio upgrade auto is dan zeker iets om te overwegen.

Audio upgrade auto niet uitstellen

Als je tijdens het rijden continu geïrriteerd bent vanwege je matige audiosysteem, dan heeft dit natuurlijk geen positief effect op je algehele stemming. Daarnaast loop je ook het risico om minder alert op het verkeer te zijn omdat je steeds bezig bent om je te ergeren aan het geluid. Stel je audio upgrade auto dan ook niet te lang uit. Afhankelijk van wat je belangrijk vindt in de geluidsbeleving, kun je voor verschillende upgrades kiezen. Je kunt je het beste goed voor laten lichten. Zo voorkom je dat je na aanschaffen van een nieuw systeem dat niet goed afgestemd is op jouw auto en luistervoorkeuren, alsnog teleurgesteld raakt.

Subwoofer is een goede audio upgrade auto

Een subwoofer is een overzichtelijke en goed upgrade voor je audiosysteem. Veruit de meeste af-fabriek systemen blinken niet uit in het weergeven van lage tonen. De bassen zijn in het algemeen bedroevend slecht. Een subwoofer is een speaker die alleen lage tonen weergeeft. Een subwoofer geeft je geluid direct een extra dimensie in de lage tonen. Een subwoofer maakt het geluid rijker en ook bij hogere volumes, geniet je nog steeds van strak geluid zonder vervorming.