Leensjop
Image default
Auto's en Motoren

Nieuwe onderdelen voor een Traction Avant: het kan!

De Citroën Traction Avant was zijn tijd ver vooruit: in serie geproduceerd met een voorwielaandrijving en zelfdragend carrosserie, met een oplage die groot genoeg was om ervoor te zorgen dat de onderdelen vandaag de dag nog steeds goed verkrijgbaar zijn. In vele aspecten lijkt de TA meer op een moderne auto dan de andere klassieke modellen van Citroën. Met wat nieuwe onderdelen rijdt uw Traction Avant weer als een zonnetje, waardoor deze bijna honderd jaar na de eerste productie nog steeds de weg op kan. Gaat u binnenkort ook toeren met uw prachtige oldtimer?

Schoon de weg op met een prachtige oldtimer

José Franssen is bij uitstek de aanbieder van kwalitatieve onderdelen voor uw Traction Avant en andere klassieke Citroën-modellen. De onderdelen die zij verkopen zijn meestal voorzien van het Parts Industries-keurmerk, welke de bouwkwaliteit van de onderdelen waarborgt ten opzichte van de originele fabrieksstandaard. Ze worden hiervoor gekeurd op criteria zoals materiaal, pasvorm en bescherming. Om de onderdelen waar mogelijk te verbeteren en de verduurzamen, worden moderne innovaties wel degelijk in de onderdelen verwerkt. In de webshop van José Franssen vindt u veel verschillende onderdelen voor uw Traction Avant, onder meer luchtfilters, banden en uitlaatpijpen. Al deze onderdelen zijn gemoderniseerd en verduurzaamd voor de standaard die geldt voor het rijden van de 21e eeuw. Neemt u vooral in acht dat het luchtfilter van uw TA met regelmaat gecontroleerd moet worden. Met een goed onderhouden luchtfilter blijft de motor van uw klassieke Citroën gezond omdat deze het juiste brandstofmengsel toegediend krijgt. Uw Traction Avant blijft met de juiste zorg nog vele jaren rijden!

Een online shop met prachtonderdelen

Met het assortiment van José Franssen is uw Citroën Traction Avantn in een handomdraai van nieuwe onderdelen voorzien. U vindt in deze webshop niet enkel onderdelen voor de TA, maar ook voor andere Citroën-klassiekers zoals de 2CV, DS en de HY. Dit bedrijf biedt kwaliteitsmaterialen om deze legendarische auto’s te onderhouden, tegen de scherpste prijzen. Citroën oldtimers zoals de TA moeten goed worden verzorgd om nog zo lang mogelijk op de weg te kunnen blijven. Neem onderdelen af bij José Franssen en houd uw klassieker in topstaat!

Gerelateerde artikelen

Het volgen van rijlessen in Amsterdam

3 redenen waarom een goede autoverzekering cruciaal is

Je auto verkopen op de beste manier