Leensjop
Groothandel

Een nieuwe tegelvloer in uw keuken gemaakt van Italiaanse tegels

Wilt u ook een nieuw uiterlijk voor uw keuken? Dan is het wellicht niet nodig om de volledige keuken te renoveren! Door een mooie tegelvloer van Italiaanse tegels in uw keuken te plaatsen, oogt de ruimte namelijk helemaal als nieuw. Eventueel nog een likje verf over de kastjes en u heeft een volledig nieuw interieur dat helemaal past bij uw persoonlijke stijl. Bovendien is een tegelvloer goed te combineren met een vloerverwarmingsinstallatie, zodat u meteen ook werkt aan het verlagen van de energierekening!

Waarom kiezen voor een tegelvloer van Italiaanse tegels in huis?

Een tegelvloer in de keuken is niet alleen mooi, maar ook nog eens ontzettend praktisch. Een tegelvloer is namelijk makkelijker te onderhouden dan een houten vloer of een stoffen vloerbedekking. Dankzij de beschermingslaag op de tegels kunnen vloeistoffen en vuilresten namelijk niet in het keramiek trekken waardoor het niet erg is wanneer er een keer wat gemorst wordt. Italiaanse tegels zijn makkelijk te reinigen door te stofzuigen of met een vloerdoekje het stof weg te halen. Daarna kunnen ze eventueel worden gedweild om de beschermingslaag wat extra kracht te geven en de vloer mooi te laten glanzen.

Koop uw tegels bij de specialist in uw regio

Als u in de regio van Dordrecht woont, dan bent u bij tegelspecialist Intertegel op de juiste plaats om Italiaanse tegels te kopen. In de showroom in Dordrecht vindt u zeker de tegelvloer die bij uw keuken past in de gebouwde presentaties. Wilt u eerst op het gemak de mogelijkheden ontdekken? Kijk dan eens in de online shop om inspiratie op te doen voor de tegelvloer in uw keuken – er zijn veel verschillende soorten Italiaanse tegels beschikbaar. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken om de tegels in de showroom te bewonderen? Vul dan het contactformulier op de website in of bel naar de vestiging.