Leensjop
Image default
Vakantie

Ontdek de prachtige staanplaatsen van deze camping aan de Cèze

Bent u toe aan een welverdiende vakantie in de Franse zon? Wilt u in de zon genieten van de bekende Franse wijnen, croissants en stokbroden en kazen? Bekijk dan eens Camping La Vallée Verte, gelegen aan rivier de Cèze. Deze camping beschikt over ruime staanplaatsen op een bergheuvel. Zo geniet u van een uniek uitzicht in de prachtige natuur van deze groene streek. De camping is gelegen bij het plaatsje La Roque-sur-Cèze, dat vlak bij Avignon ligt. Onderneem leuke excursies of relax aan een van de vele rivieren of kiezelstrandjes die deze omgeving te bieden heeft.

Laat u verrassen door de mooie natuur

Deze camping ligt aan de Cèze, dit is een aftakking van rivier de Rhône. In deze streek geniet u van prachtige natuur met veel bebossing, rivieren en watervallen. Als u van wandelen, kanoën of vissen houdt, dan kunt u zich hier uitstekend vermaken. Tevens bezoekt u er de prachtige stad Avignon, een echte toeristische trekpleister. Camping La Vallée Verte is er ook om goed te ontspannen. Zo geniet u er aan een van de kiezelstranden in de Franse zon of kunt u zwemmen in het zwembad of de rivier. U kunt hier zelf uw caravan of tent opzetten op een van de staanplaatsen met of zonder privésanitair. Voor meer luxe kunt u er ook een accommodatie boeken. Ontdek de mogelijkheden van deze camping en laat u verassen door deze prachtige locatie!

Boek snel uw vakantie in Frankrijk en geniet!

Wilt u binnenkort genieten van het Franse landschap? Boek dan snel uw accommodatie online of neem contact op met een van de medewerkers van deze camping aan de Cèze om uw aanvraag te bespreken. Heeft u vragen over uw verblijf of wilt u advies welke accommodatie of staanplaats u het best kunt boeken? Dan kunt u gerust bellen of een e-mail sturen. De medewerkers bezorgen u graag een fijne vakantie!

 

https://www.la-vallee-verte.com/