Leensjop
Dienstverlening

Professionele schoonmaak van ieder appartementencomplex door een specialist

De schoonmaak van een appartementencomplex is een flinke taak. Vanwege de vele in- en uitloop zijn appartementencomplexen vaak lastig te onderhouden op dit gebied. Openbare ruimtes zoals het trappenhuis worden dan ook gemakkelijk vuil. Echter is een prettige en veilige leefomgeving onwijs belangrijk en dient er dus regelmatig woningonderhoud plaats te vinden om aan deze leefomstandigheden te kunnen voldoen. Met ruim 35 jaar ervaring in de schoonmaakbranche neemt familiebedrijf Verhagen Snels Schoonmaak de zorg van VvE’s uit handen. De schoonmakers van dit bedrijf helpen graag met de verschillende VvE-schoonmaakwerkzaamheden binnen jouw appartementencomplex. De frequentie waarin schoongemaakt dient te worden, bepaal je zelf. Het team zal op de door jouw gewenste momenten paraat staan. Met behulp van de verschillende diensten die aangeboden worden, zal jouw complex gegarandeerd veranderen in een brandschone leefomgeving.

Het belang van betrouwbare vakmensen

Een appartementencomplex bestaat uit verschillende appartementen. Of je hier nu alleen, als koppel of als gezin woont, een appartement wordt door iedereen als veilige thuishaven beschouwd. Je wilt de mensen die zich binnen het complex bevinden dan ook kunnen vertrouwen. Verhagen Snels Schoonmaak is een familiebedrijf. Hierdoor is er geen constante wisseling van personeel maar wordt er kwaliteit en zekerheid geboden. De huismeesters van dit bedrijf zien schoonmaken als een vak, welke zij uiterst serieus nemen. De bewoners van het desbetreffende complex kunnen dan ook met een gerust hart naar hun werk terwijl de vakmannen en -vrouwen de schoonmaak van het appartementencomplex op zich nemen.

Schoonmaakdiensten voor vastgoedbeheerders

Naast de professionele schoonmaak van een appartementencomplex, bieden de werknemers van Verhagen Snels Schoonmaak ook verschillende diensten aan voor vastgoedbeheerders met een specifieke schoonmaakklus. Of het nu gaat om hotels, kantoren, scholen, trappenhallen of glasbewassing, alle ruimtes worden met passie en liefde voor je schoongemaakt. Het bedrijf richt zich specifiek op de tak schoonmaak VvE in regio Eindhoven/Veldhoven, maar mocht jouw schoon te maken ruimte zich buiten deze regio bevinden, kan er altijd eventjes contact opgenomen worden met de medewerkers van dit bedrijf.

https://www.verhagensnels-schoonmaak.nl/