Leensjop
Bedrijven

Een uitgebreide selectie aan Ford bedrijfswagens

Ardea Auto is een bedrijf dat zich specialiseert in Ford, maar in het bijzonder de Ford bedrijfswagens. Dit bedrijf bestaat al 90 jaar en heeft in die tijd een zeer betrouwbaar imago opgebouwd waar u op kunt vertrouwen als u meer advies wilt bij het kiezen van een bedrijfswagen. Dit autobedrijf heeft bovendien een ruime selectie aan auto’s van dit merk, dus u vindt zeker een Ford die aan al uw wensen voldoet. Of u nu een bedrijfswagen nodig heeft of een zakelijke auto, zij hebben een Ford die perfect bij uw bedrijf past.

Kies voor een bedrijfswagen van uitstekende kwaliteit

Een Ford bedrijfswagen is vanwege haar stabiele ligging en hoge kwaliteit de ultieme keuze. De auto’s zijn van alle gemakken voorzien die u nodig heeft tijdens de eventuele ritten. Zo bieden de comfortabele stoelen een goede ondersteuning van uw rug. Zo houdt u ook langere ritten goed vol en voorkomt u dat u last krijgt van uw rug. Ardea Auto heeft een Ford bedrijfswagen voor elk bedrijf, van de advocaat tot aan de vuilnisman. Neem een kijkje op de website of ga langs bij dit bedrijf. Heeft u liever een andere auto dan een Ford bedrijfswagen? Ook dan kunt u bij dit bedrijf terecht, want ze verkopen ook diverse auto’s van andere gerenommeerde merken.

Twee jaar garantie bij de Ford bedrijfswagen

U kunt bij Ardea Auto een bedrijfswagen kopen, maar u kunt er ook voor kiezen om er een te leasen. Als u kiest voor zakelijke lease bij dit bedrijf, dan ontvangt u een aantrekkelijke prijs en uitstekende service. Zowel voor particulier als zakelijk is er twee jaar garantie op een Ford bedrijfswagen, ook wel de SternGarant genoemd. U hoeft gedurende die twee jaar niet te denken aan bijkomende kosten bij reparaties of onderhoud, want die neemt Ardea Auto voor haar rekening. Hetzelfde geldt voor pech of een ongeval. Vertrouw op uw SternGarant.

https://www.ardeaauto.nl/