Leensjop
Zakelijke dienstverlening

Profiteer van de kennis van een administratiekantoor voor het mkb

Het is altijd verstandig een ervaren administratiekantoor voor uw mkb-bedrijf in te huren. Zo zorgt u ervoor dat uw boekhouding altijd up-to-date is en aan alle relevante regelgeving voldoet. Bovendien hoeft u zich hierdoor niet langer zorgen te maken over de administratieve rompslomp. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder. Dan ontdekt u alle mogelijkheden voor het doen van de administratie voor uw bedrijf.

Alles over de dienstverlening

Weerts Bedrijfsadministraties is een administratiekantoor voor het mkb met tientallen jaren ervaring. Hoewel het bedrijf gespecialiseerd is in het regelen van de boekhouding voor de medische sector, kunnen ook kleinschalige dienstverlenende, handels- en productiebedrijven hun administratieve werkzaamheden met een gerust hart aan hen overlaten. Wanneer u ervoor kiest Weerts Bedrijfsadministraties in te huren, zijn er een aantal mogelijkheden:

  • U kunt er ten eerste voor kiezen om de gehele boekhouding van uw bedrijf uit handen te geven. Dit houdt in dat alles van begin tot eind wordt geregeld.
  • Houdt u het grote geheel liever zelf bij, dan heeft u alsnog de mogelijkheid om de periodieke taken door hen te laten regelen. Denk hierbij aan het opstellen van de jaarrekening of het indienen van de aangifte voor de omzetbelasting.
  • Tot slot is het mogelijk om de salarisadministratie door Weerts Bedrijfsadministraties bij te laten houden. In dat geval kunt u ervoor kiezen de gehele administratie aan hen over te laten of gebruik te maken van de handige online tool. U kunt in dit salarissysteem zelf wijzigingen doorvoeren, waarna het administratiekantoor deze controleert en omzet tot salarisspecificaties, betaallijsten, loonjournalen, enzovoort.

Beschikbaar voor advies

Naast de bovenstaande diensten, kunt u bij dit administratiekantoor voor het mkb ook nog terecht voor advies over bijvoorbeeld arbeidsrechtelijke kwesties, informatie over de nieuwste wet- en regelgeving en andere relevante onderwerpen. Neem bij vragen dus vooral contact op met de klantenservice. Zij staan u graag te woord.

https://www.weerts.nu/