Leensjop
Business / Financial Services

Schuifpuien van Schipper Ede

Al 60 jaar: Schipper Ede is dé specialist in schuifpuien & kozijnen. Al hun vestigingen liggen in Ede (Gelderland). Het is een typisch familiebedrijf en verzorgt voor iedereen werk, dus voor de particulier maar ook voor de zakelijke markt. Het team achter het bedrijf bestaat op dit moment uit 11 werknemers. Daarnaast zijn de monteurs zeer ervaren en hebben ze passie voor hun beroep, u zult dus altijd in goede handen zijn.

Waarom schuifpuien?

Schuifpuien zijn erg besparend. Z gaan namelijk bijzonder lang mee en hebben dus niet snel vervanging nodig. Ook houdt het zowel het geluid als de warmte binnen. Daarnaast neemt de schuifpui bijna geen ruimte in, het is als het ware een raam die je als deur kan gebruiken. Waar normaalgesproken een open deur in de weg kan staan en/of dicht kan waaien komt dit in beide gevallen niet aan de orde bij een schuifpui.

Maar het is natuurlijk begrijpelijk dat u eerst wat meer informatie wil of er eerst een met eigen ogen wilt zien. Daarom is het altijd mogelijk om contact op te nemen of om langs te komen in de showroom. Deze is volgens normale werktijden geopend (maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur).

Plaatsing schuifpui

Bij het laten monteren van schuifpuien wilt u natuurlijk zeker weten dat dit door de juiste mensen gedaan wordt zodat u later geen problemen ervaart. Schipper Ede garandeert u de hoogste kwaliteit en de beste vakmensen. Mocht u al in het bezit zijn van één of meerdere schuifpuien en heeft u deze laten vervangen? Dan worden deze gewoon meegenomen zodat u daar geen last meer van heeft en het geen onnodig ruimte in beslag neemt. Daarbij neemt de plaatsing van zo’n schuifpui niet veel tijd in beslag, namelijk 1 dag. U zit dus nooit een langere tijd in de rommel.

Andere producten

Er worden natuurlijk ook nog een aantal andere producten aangeboden zoals: Aluminium kozijnen, schuiframen, deuren, openslaande deuren en vouwwanden. Daarbij zijn er ook meerdere onderdelen verkrijgbaar zoals: handgrepen, hendels, sloten, wielen en overig.

Verder is het natuurlijk mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.