Leensjop
Business / Financial Services

Opslagman

Opslagman is een tweede generatie familiebedrijf, maar de afgelopen jaren focust zich op het verhuren van particuliere opslagruimte. Dit doet Opslagman vanuit vier verschillende locaties, namelijk Utrecht, Nieuwegein, Veenendaal en Amerongen. Binnenkort gaan ze een nieuwe locatie openen in Amsterdam om nog meer klanten de service van Opslagman aan te bieden. Opslagman biedt voornamelijk opslagruimtes aan in de regio Utrecht.

Online huren

Opslagman biedt alleen opslagruimtes online. Dit is voor een aantal redenen. Hierdoor kunt u op elk moment een opslagruimte huren. Alle informatie krijgt u automatisch toegestuurd. U kunt ook al uw informatie vinden in het klantenportaal waar u makkelijk op kunt inloggen via de website van Opslagman. Als u daar niet uw antwoord kunt vinden dan staat Opslagman ook altijd klaar voor u met persoonlijke service via telefonisch contact.

Waarom zou u bij Opslagman huren?

Opslagman biedt droge, verwarmde opslagruimte aan die 24/7 beveiligd wordt. U heeft zeven dagen per week makkelijk toegang tot uw opslagruimte via de toegangscode. Opslagman is ook heel flexibel, dus u kunt gemakkelijk elke dag kosteloos de opslagruimte opzeggen, dus u heeft geen opzegtermijn. U kunt ook kosteloos van opslagruimtes wisselen als het formaat niet meer naar uw wens is. In de opslagruimtes zijn interne vervoersmiddelen waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Daarnaast is een lift aanwezig om al uw spullen makkelijk te verplaatsen. Om de kosten zo duidelijk mogelijk voor u te laten zijn, zijn de kosten direct zichtbaar online. Opslagman heeft geen bijkomende kosten of tussentijdse huurverhogingen.

Opslagman biedt een goedkope ophaalservice aan waardoor u makkelijk en eenvoudig kan verhuizen. In de bakwagen zijn verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig.

U kunt denken dat deze opslagruimtes voornamelijk bedoeld zijn voor bedrijven, maar dat is niet zo. Particulieren kunnen bij Opslagman gewoon hun spullen opslaan, bijvoorbeeld uw inboedel als uw tijdelijk opslagruimte nodig heeft tijden uw verhuizing. Het kan ook zijn dat uw spullen heeft die niet meer thuis passen dan kunt u die opslaan voor lange termijn bij Opslagman. Of u gaat misschien een jaar op wereldreis? Voor al deze situaties kunt u terecht bij Opslagman.

https://www.opslagman.nl/