Leensjop
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw kat krijgt hier de beste behandeling

Katten moeten op een specifieke manier behandeld worden als ze naar de dierenarts gaan. Vooral rust is belangrijk. Deze rust krijgt uw kat bij Dierenkliniek De Pijp in Amsterdam. Uw kat wordt hier rustig benaderd, en krijgt altijd een goede behandeling. Een rustige behandeling is voor een kat heel belangrijk. Katten voelen zich zo prettiger, waardoor de behandeling ook makkelijker gaat. De dieren zijn minder schrikachtig, waardoor ze zich minder gestresst voelen, en minder snel weglopen, waardoor de katten makkelijker behandeld kunnen worden, en er minder kans is op complicaties. Zo krijgt uw kat altijd een veilige behandeling.

Katten zijn anders dan honden

Bij veel dierenartsen worden katten hetzelfde behandeld als honden maar katten hebben een geheel andere behandeling nodig. Om de juiste behandeling te geven, is Dierenkliniek De Pijp in Amsterdam aangesloten bij de ISFM (International Society of Feline Medicine), die een goede behandelmethode voor katten hebben ontwikkeld. Hierin staat een rustige benadering vooral centraal. Katten voelen zich zo altijd prettig bij deze dierenarts. Maar ook krijgen katten hier ook inhoudelijk altijd de beste behandeling. Hierover vertellen we u verderop graag meer. Heeft u een kat en zoekt u dus een goede dierenarts in Amsterdam, lees dan snel verder.

Een goede behandeling voor uw kat

Uw kat moet natuurlijk niet alleen rustig benaderd worden, maar ook inhoudelijk goed behandeld worden. Katten hebben namelijk vaak last van specifieke kwalen. Daarom is Dierenkliniek De Pijp gespecialiseerd in het behandelen van juist die kwalen. Zij gebruiken de beste behandelmethoden, met de beste middelen. Ook krijgen de artsen hier altijd de juiste opleiding. Ook worden ze steeds bijgeschoold, zodat u bij Dierenkliniek De Pijp altijd zeker bent van de juiste behandeling van uw kat. Neem contact op met deze dierenarts in Amsterdam om een afspraak te plannen. Dit kan overigens ook op zaterdag.