Leensjop
Image default
Particuliere dienstverlening

Cito training in Etten-Leur voor een optimale prestatie tijdens de Cito toets

Er zijn verschillende redenen waarom kinderen leerproblemen hebben en dat kan betekenen dat ze nog niet klaar zijn om de Cito toets te maken. Het volgen van Cito training in Etten-Leur bij een expert als Limattivo helpt uw kind(eren) hierbij. Deze training is specifiek ontwikkeld voor kinderen die moeite hebben om te leren of die zelfs een leerachterstand hebben opgelopen en toch beoordeeld worden door de toets. Het is niet terecht dat sommige kinderen zo nerveus of onzeker zijn dat ze vragen verkeerd interpreteren, de tijdsdruk niet aankunnen en dus een verkeerd advies ontvangen. Met ‘Cito in Beeld’, de Cito training van Limattivo in Etten-Leur is dat niet meer nodig.

Oorzaken voor moeite met leren

Cito in Beeld is specifiek ontwikkeld voor beelddenkende kinderen. Maar er zijn vele andere kinderen die daar ook baat bij hebben. Hooggevoeligheid kan bijvoorbeeld een oorzaak zijn voor het moeite hebben met leren. Een vorm van autisme, ADHD of dyslexie is voor kinderen ook een reden om een leerachterstand op te bouwen. Deze Cito training in Etten-Leur helpt uw kind om twijfel en stress aan de kant te zetten en vol zelfvertrouwen aan de toets te beginnen.

Zorg voor correct advies voor uw kind

Het doel van Cito in Beeld is niet om uw kind slimmer te maken. Het doel is om het advies te geven waarmee hij of zij op het juiste niveau aan de middelbare school begint. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn; omgaan met tijdsdruk, het structureel lezen van vragen en begrijpend lezen. Door de juiste begeleiding aan te bieden krijgt uw kind zelfvertrouwen en verdwijnt faalangst en stress. Dat heeft dan weer als gevolg dat uw kind door deze Cito training in Etten-Leur te volgen optimaal kan presteren. De vaardigheden die hij of zij tijdens de training opdoet, zijn niet alleen nuttig voor het maken van deze toets. Cito in Beeld zal uw kind de rest van zijn of haar leven helpen positief om te gaan met de reden waarom leren moeilijk is.

https://limattivo-inhetbrein.nl/