Leensjop
Image default
Particuliere dienstverlening

Leer veilig motorrijden bij deze motorrijschool in Almere

Verkeersschool RUUD is een professionele en ervaren motorrijschool in Almere. Hier krijg je motorrijlessen van gediplomeerde instructeurs die jou leren hoe je altijd de controle over de motor kunt houden. Daarnaast leer je om je op een veilige en sociale manier door het verkeer te bewegen en manoeuvreren, zodat je straks veilig de weg op kunt. Deze rijschool heeft al meer dan 20 jaar ervaring, heeft een zeer hoog slagingspercentage en is flexibel. Je kunt namelijk zelf bepalen hoeveel lessen je per week gaat volgen en hebt daarbij de keuze uit verschillende lespakketten. Zo kun je de motorrijlessen makkelijk inplannen rondom je werk of studie.

Volg rijlessen op nieuwe motoren

Vanaf een leeftijd van 20 jaar mag je starten met het volgen van motorrijlessen voor het behalen van je A2-rijbewijs. Wanneer je 24 jaar bent of al meer dan twee jaar je A2-rijbewijs hebt, mag je ook beginnen met het volgen van lessen voor het behalen van je A-motorrijbewijs. Bij deze motorrijschool in Almere gebruiken ze nieuwe motoren met ABS en handvatverwarming. Tijdens de les volgt de instructeur je op de motor, zodat je altijd de juiste begeleiding krijgt. Naast de praktijklessen krijg je ook video-ondersteuning en als aanvulling op de reguliere lessen kun je ook nog een rijvaardigheidstraining volgen. Ze bieden bij deze rijschool alles om jou veilig de weg op te laten gaan.

Schrijf je direct in!

Schrijf je direct in voor motorrijlessen bij deze motorrijschool in Almere! Vul je gegevens in en geef aan welk lespakket je wilt afnemen. Heb je vragen over de verschillende lespakketten? Dan kun je ook altijd eerst contact opnemen met de specialisten van Verkeersschool RUUD. Zij helpen je graag verder! Wanneer je benieuwd bent wat een motorrijles bij deze rijschool precies inhoudt, kun je ook eerst een proefles volgen. Neem ook hiervoor contact op.

https://verkeersschoolruud.nl/