Leensjop
Woning en Tuin

Veel mogelijkheden voor een tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat

Blommers Bouwsystemen draait zijn hand niet om voor de mooiste bouwsystemen in uw tuin. Zij bouwen precies dat bouwwerk dat u in gedachten had.  Vrijwel alles op het gebied van bouwsystemen kunnen ze moeiteloos ontwerpen en realiseren. Clubgebouwen, guesthouses, recreatieverblijven, poolhouses en tuinhuizen. Het kan allemaal, zo ook het op maat laten maken van een tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor. Zowel particulieren als bedrijven is Blommers Bouwsystemen graag van dienst. Het is mogelijk om bij het bedrijf vooraf een offerte op maat aan te vragen. Zo zijn klanten altijd goed geïnformeerd over de mogelijkheden en de prijzen.

Tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat gemaakt van diverse houtsoorten

Laat een houten bouwwerk bouwen door de specialist. Denk bijvoorbeeld aan het zeer sterke vurenhout. Het wordt veelal gebruikt in de bouw voor dragende constructies waaronder deuren, trappen en vloeren. Douglas daarentegen leent zich juist weer goed voor buitengebruik. Verduurzaming van het hout is niet nodig wat deze houtsoort een duurzaamheidsklasse 3 oplevert. Douglas hout is geschikt voor het vervaardigen van een tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat. Modiwood is geen houtsoort maar een benaming voor een bewerkingsproces. Deze bewerking kan eveneens worden toegepast bij de realisatie van tuin- en recreatiehuizen. Zo gaat het hout extra lang mee en wordt het materiaal extra lang beschermd tegen houtrot.

Luxe tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat: geheel volgens uw wensen

Uw houten bouwwerk in de tuin kan volledig op maat worden gebouwd. Het ontwerp kan volledig op maat worden gemaakt. Als wordt gekozen voor hoogwaardige materialen kan zo’n tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat jarenlang mee. Het is natuurlijk belangrijk bij een tuinhuis of tuinkantoor op maat dat deze goed bij de rest van uw tuin past. Daarom is het mogelijk deze in dezelfde stijl als uw tuin te laten ontwerpen en realiseren. Blommers Bouwsystemen kan u hierbij helpen. U geeft aan wat uw wensen zijn en zij kijken wat er mogelijk is op het gebied van het materiaal, de afwerking en het type dak. Vraag en aanbod kunnen zo perfect op elkaar worden afgestemd.