Leensjop
Particuliere dienstverlening

Op deze manier zorgt een weerbaarheidstraining voor verschillende oplossingen voor uw kind

Op zoek naar een weerbaarheidstraining voor uw kind? Dan is het van groot belang om specialistische hulp in te schakelen. Bij ABpsyon wordt de laagdrempelige sfeer benadrukt. Dat maakt het binnenkomen voor ouders en kinderen die een weerbaarheidstraining voor het kind komen volgen erg gemakkelijk. De werkwijze is vooral oplossingsgericht. Dat houdt in dat er bepaalde vragen worden gesteld die ervoor zorgen dat het kind dat de weerbaarheidstraining bij ABpsyon volgt zelf de mogelijke oplossing formuleert. Buiten kinderen zijn ook jongeren tot 18 jaar met hun ouders zeer welkom om hun psychosociale weerbaarheid of zelfredzaamheid te bevorderen. Ook helpt deze praktijk, die volgens de ouders en kinderen veel resultaten boekt, bij het ontwikkelen van een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.

Wordt uw kind gepest en biedt de school geen oplossing? Regel een weerbaarheidstraining voor uw kind

Het begeleiden van kinderen met persoonlijke en/of sociale problemen helpt uw kinderen vooruit. U wilt natuurlijk alleen het beste voor uw kind. Zo komt pesten in elke klas voor en soms is het als docent of school erg moeilijk te zien. Maar als het ontdekt wordt, moet er wel adequaat gehandeld worden. Is er al veel geprobeerd, maar komt u er met de school niet helemaal meer uit? Kies dan voor een weerbaarheidstraining voor uw kind bij ABpsyon. Deze praktijk zorgt voor meer psychosociale weerbaarheid en helpt bij het creëren van een positief zelfbeeld bij uw kind. Die aspecten gecombineerd met beter communicatietechnieken helpen uw kind voor zichzelf op te komen en grenzen aan te geven. De gewenste resultaten worden, voor zover mogelijk, behaald door het toepassen van een oplossingsgerichte methode.

Extra begeleiding bij een weerbaarheidstraining voor uw kind? Bij deze specialist kan het!

Sommige kinderen hebben baat aan extra steun en begeleiding. De reden daarvan is vaak verschillend. Bij sommige kinderen is het zo dat ze wegens een permanente belemmering extra begeleiding nodig hebben tijdens een weerbaarheidstraining voor het kind. Dit kan bijvoorbeeld komen door persoonlijke issues, een gedragsprobleem of een beperking. Dat is betekent dus dat ze extra bijzonder zijn en zo zal de aanpak van ABpsyon dan ook zijn. Doordat deze praktijk alleen gekwalificeerde professionals in dienst heeft met elk hun eigen expertise, wordt elk kind geholpen. Zo helpen deze begeleiders uw zoon of dochter aan een beter zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en leren kinderen en jongeren beter om hun gevoelens te verwoorden. Tevens geven ouders aan dat ze zelf ook veel leren door het bijwonen van de weerbaarheidstraining van hun kind.