Leensjop
Image default
Tweewielers

Waarom het slim is om naar tweedehands fietsen te kijken

Wist je dat je ook naar tweedehands fietsen kunt kijken als het tijd is voor een nieuwe fiets? Vaak is dat niet het eerste wat bij je opkomt, maar tweedehands fietsen kunnen wel degelijk een interessant alternatief zijn. Een gebruikte fiets kopen in plaats van een splinternieuw exemplaar kan je namelijk heel veel geld schelen. Kijk bijvoorbeeld eens in de webshop van Gewoonfietsen.nl of in de winkel in Zoetermeer. Daar vind je een enorm assortiment met wel meer dan 700 verschillende tweedehands fietsen, zoals omafietsen, mountainbikes, kinderfietsen en elektrische fietsen. 

Rijklare tweedehands fietsen van hoge kwaliteit

Het kopen van een tweedehands fiets kan je flink wat geld schelen. Voor een gloednieuwe fiets van een bekend merk moet je meestal veel geld neertellen, terwijl je voor een gebruikte merkfiets vaak al voor een fractie van de nieuwprijs lachend opstapt en wegfietst. Bij deze fietsenwinkel kun je bijvoorbeeld damesfietsen en herenfietsen van kwaliteitsmerken vinden als Raleigh, Gazelle, Cortina en Batavus. Heb je een geschikt exemplaar gevonden? Dan zorgen ze dat de fiets rijklaar wordt gemaakt zodat hij het perfect doet als je hem komt ophalen of wanneer hij wordt thuisbezorgd. Je krijgt trouwens ook nog eens drie maanden garantie op de aankoop van je tweedehands fiets. 

Ga langs om het aanbod tweedehands fietsen te bekijken of om een proefrit te maken

Bij Gewoonfietsen.nl hebben ze zo’n enorm aanbod gebruikte fietsen dat je zelfs moeite zal hebben om er een te kiezen. Je kunt natuurlijk direct vanaf de webshop bestellen of eerst langskomen in de winkel om de fiets in het echt te bekijken en een proefritje te maken. Wanneer je dus een nieuwe fiets zoekt voor een scherpe prijs, kijk dan eerst in de fietsenwinkel van Gewoonfietsen.nl in Zoetermeer. Ze helpen je graag met persoonlijk advies zodat je de juiste tweedehands fiets kunt vinden waar je nog vele jaren met plezier van kunt genieten.