Leensjop
Image default
Sport

Door een zeiljacht te huren met een jaarabonnement kunt u zorgeloos zeilen

Het is heerlijk om in uw vrije tijd uit zeilen te gaan, maar helaas brengt het bezit van een eigen zeiljacht veel zorgen met zich mee. De kosten voor het onderhoud van het vaartuig, de verzekering en de ligkosten kunnen aardig aantikken. Door een zeiljacht te huren bij NetYachting, kunt u het hele jaar door zeiltochtjes maken zonder dat u zich over dergelijke zaken hoeft te bekommeren. Bij dit bedrijf kunt u een zeiljacht huren volgens een sharing-concept, waarbij u het gebruik van het jacht deelt met maximaal vijf andere personen. Als u ervoor kiest om volgens dit systeem een zeiljacht te huren, zal het jacht iedere acht weken op zijn minst één week beschikbaar zijn voor u en uw vrienden of familie.

De voordelen van het sharing-concept

In de Verenigde Staten is het gedeeld leasen van een zeiljacht al jaren populair. In Nederland is NetYachting de grootste verhuurder van zeiljachten die volgens dit systeem werkt. Dit bedrijf is gevestigd in Baarn, maar de verhuurde vaartuigen liggen afgemeerd in jachthavens verspreid over Nederland en België. Waarom is het aantrekkelijk om een zeiljacht te huren volgens het sharing-concept in plaats van op de traditionele manier? Ten eerste vallen de kosten een stuk lager uit. Bovendien zijn de zeiljachten die beschikbaar zijn bij dit bedrijf een stuk beter onderhouden dan vaak het geval is bij verhuurde jachten.

Plan online in wanneer u zeilt

Een ander voordeel van het huren van een zeiljacht bij dit bedrijf in Baarn, is dat u alle flexibiliteit heeft bij het inplannen van uw zeiltochten. U en de andere personen waarmee u het zeiljacht deelt krijgen toegang tot een innovatief online reserveringssysteem. In dit systeem kunt u bepalen op welke manier u de zeiltijd waar u recht op heeft inplant. Of u nu voor een aangesloten week kiest, of voor losse dagen of zelfs avondjes: alles is mogelijk. Meld u aan bij dit bedrijf en vaar binnenkort op een prachtig zeiljacht.

https://netyachting.com/