Leensjop
Banen en opleidingen

Begeleider

Begeleider

Functie

Ben jij op zoek naar een baan met veel afwisseling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op onze locatie begeleid je cliënten met een licht tot matige verstandelijke meervoudige beperking én cliënten met een ernstige verstandelijke meervoudige beperking. Je begeleidt hen op de woning, maar gaat ook mee naar dagbesteding!

Waar ga je werken
De woning van onze cliënten is gelegen in de mooie nieuwe wijk in Eersel. Je biedt hen verzorging, begeleiding en het kan ook voorkomen dat je te maken krijgt met verpleegkundige handelingen. De cliënten hebben dagbesteding op een nabijgelegen locatie, waar je ook mee naar toe gaat om daar dagbesteding te bieden samen met begeleiders van dagbesteding. Sommige cliënten krijgen dagbesteding op de woning. Bij ons  is een fijn thuis voor onze cliënten, een veilige plek waar rekening wordt gehouden met hun ontwikkelingsleeftijd en zelfstandigheid.

Vanuit het team
Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die affiniteit hebben met cliënten met een ernstige meervoudige beperking. Wederzijds respect staat bij ons hoog in het vaandel en wij behandelen onze cliënten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden. Inlevingsvermogen en structuur bieden is hierbij heel erg belangrijk. Ook goed kunnen samenwerken is belangrijk, bijvoorbeeld met multidisciplinaire teams, dagbesteding en ouders. Wij vinden het erg belangrijk dat jij de vrijheid krijgt je talenten te ontwikkelen en dat je je prettig voelt bij ons in het team. We luisteren naar elkaar, vinden humor erg belangrijk en zorgen samen voor een zo goed mogelijk leven van onze cliënten.

Wij werken
Conform rooster. De werktijden zijn onregelmatig en bevatten alle diensten tussen ongeveer 7.00 en 22.30 uur. Ook in de weekenden en feestdagen.

Aanbod

Wat bieden we jou

  • Een gemoedelijke werkomgeving binnen een enthousiast en ervaren team.
  • Een afwisselende en uitdagende baan waarbij de nadruk ligt op verzorging en verpleegtechnische handelingen.
  • Je komt te werken binnen een professionele omgeving met veel ruimte voor eigen ontwikkeling. Lunet zorg heeft een breed cursusaanbod en besteedt veel aandacht aan doelgroepgerichte scholing en deskundigheidsbevordering.

Dienstverband
Het betreft een functie voor ongeveer 28.8 uur per week (dit is 80%). Het is mogelijk om een groter contract te krijgen. Deze extra uren werk je dan binnen de clusterflex somatiek.
We starten met een jaarcontract, en met wederzijdse goedkeuring streven we naar een contract voor onbepaalde tijd.

Arbeidsvoorwaarden
De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 35 met een maximumsalaris van €2766,- bruto per maand, exclusief onregelmatigheidstoeslag. Daarnaast krijg je in mei 8% vakantiegeld en in december een eindejaarsuitkering van 8,33%.
Binnen Lunet zorg bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het Lunet zorg Pluspakket, waarmee bepaalde persoonlijke arbeidsvoorwaarden op een fiscaal vriendelijke manier verruild kunnen worden.

 

Jouw profiel

Ben jij breed inzetbaar en spreekt de diversiteit van de functie jou aan? Ben je daarnaast ook in het bezit van een afgeronde opleiding minimaal niveau 4 richting zorg en welzijn? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

3de graad algemeen vormend secundair onderwijs (ASO3)

https://www.vindazo.be/vacatures/begeleider.html