Leensjop
Image default
Auto's en Motoren

Autostalling zoeken

Een auto opslag huren kan op een zeer gemakkelijke manier. Door contact op te nemen met 1BOX, kan je al de nodige informatie hierover krijgen. Voordeel is dat je voor een korte of een langere periode een opslag kan huren om een auto in op te slaan. Voordeel is dat je hiervoor een vast bedrag per maand gaat betalen. Maar tevens kan je hiermee de kosten voor een verzekering en andere kosten van een auto uit sparen. Je kan hierdoor jouw auto schorsen, echter moet deze dan wel van de weg af en op eigen terrein gezet worden. Helaas heeft niet iedereen de ruimte om het vervoersmiddel van de weg af te halen. Dan is het huren van een garagebox zeker een uitkomst. 

Door heel Nederland een opslag te vinden

Door heel Nederlandzijn er diverse opslagruimtes van 1BOX self storage te vinden. Om een paar plaatsen te noemen, zoals; 

  • Breda
  • Heerlen
  • Rijswijk
  • Venlo

Totaal zijn er 16 vestigingen door heel Nederland te vinden. Zeker een vestiging in jouw omgeving. Het is mogelijk om een auto opslag te huren voor een korte of een langere periode. Mocht het zo zijn dat er andere spullen ingepakt moeten worden en opgeslagen, dan zijn hier speciale dozen of hoezen te verkrijgen. Tegen een klein bedrag kan er al een stoelhoes gekocht worden. Voordeel is dat hiermee de stoel tijdens het vervoer niet beschadigd kan worden. Ook bubbelfolie of ander materiaal om spullen mee in te pakken zijn hier bij 1BOX te verkrijgen. Meer weten over dit verpakkingsmateriaal of auto opslag huren, neem een kijkje op de website of neem contact op.