Leensjop
Image default
Auto's en Motoren

Neem deel aan de 123-theorie dagcursus en haal in 1 dag je autotheorie

Slagen voor het auto theorie examen, dat is helaas geen makkelijke kost. Gelukkig is er een manier waarop je tegenwoordig wel makkelijk het theorie examen kunt halen. Dit doe je door deel te nemen aan de theoriecursus van 123-theorie. De theoriecursus van 123-theorie betreft een eendaagse cursus, nog dezelfde dag zal je examen afleggen bij het CBR.

De stad Rotterdam

Rotterdam is onze havenstad. Deze stad ligt in het westen van het land, in de provincie Zuid-Holland. De havenstad Rotterdam mocht zich lange tijd de grootste havenstad van de wereld noemen. Tegenwoordig is het niet meer de grootste havenstad van de wereld, maar wel nog steeds de belangrijkste en grootste havenstad binnen Europa. Het havengebied van Rotterdam is 40 kilometer lang. Het economische en logistieke centrum binnen dit gebied is zeer belangrijk. Door de havenindustrie staat Rotterdam bekend als arbeidersstad. De bevolking die woonachtig is in Rotterdam is zeer divers. De stad Rotterdam is in 1940 fiks gebombardeerd door de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het resultaat van deze bombardementen is dat de historische binnenstad van Rotterdam zo goed als helemaal verwoest is geraakt. De stad is in de loop der jaren vanaf de grond weer helemaal opgebouwd. Bij het opbouwen is veel vernieuwende architectuur gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn de bijzondere en bekende kubuswoningen, de Erasmusbrug en vele grote wolkenkrabbers. Andere bekende gebouwen en instanties waar Rotterdam om bekend staat zijn de Kunsthal en het Museum Boijmans van Beuningen, de voetbalclubs Feyenoord, Sparta en Excelsior en de Erasmus Universiteit.

Theoriecursus Rotterdam

Ben jij woonachtig in Rotterdam, de stad die zijn naam te danken heeft aan een dam die te vinden is in de rivier de Rotte? Dan is het volgen van een theoriecursus bij 123-theorie voor jou een echte thuiswedstrijd, de theoriecursus Rotterdam wordt namelijk aangeboden door 123-theorie. Gelukkig kan het volgen van deze fantastische theoriecursus voor vele anderen een thuiswedstrijd zijn, 123-theorie is namelijk op tal van andere locaties actief.

https://www.123-theorie.nl/