Leensjop
Zakelijke dienstverlening

De voordelen van een meerjarenonderhoudsplanning

Door een meerjarenonderhoudsplanning weet u precies wanneer u onderhoud of renovatiewerk aan uw pand moet laten uitvoeren. Zo’n planning is vaak een richtlijn voor de komende 10 à 25 jaar. Zeker wanneer u een woningcorporatie leidt of een bedrijfsgebouw bezit, is een meerjarenonderhoudsplanning erg handig. Zo weet u op tijd wat u qua werkzaamheden te wachten staat en kunt u zich hier goed op voorbereiden. U kunt budget vrijmaken voor het onderhoud en de renovaties en bewoners of medewerkers op tijd inlichten over de onderhoudsplannen. Dat zullen zij zeker op prijs stellen en het werkt natuurlijk ook extra efficiënt.

Professionele hulp bij het opstellen van deze planning

Het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning is dus erg handig, maar zeker niet gemakkelijk. Gelukkig kunt u de hulp inschakelen van Keurhuis Nederland. Dit is een makelaardij in Geldermalsen, die veel ervaring heeft met het opstellen van meerjarenonderhoudsplanningen en -begrotingen. Deze makelaar doet dit onder andere voor woningcorporaties, VvE’s, scholen en particulieren. Keurhuis Nederland kent alle benodigde technische begrippen en weet precies waar u allemaal rekening mee moet houden. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Uw pand blijft veilig én in topconditie

Als u weet wanneer er welk onderhoud nodig is, blijft uw pand in topconditie. Er wordt bijvoorbeeld op tijd opnieuw geverfd en gevoegd. Ook weet u of gevelreiniging echt noodzakelijk is voor uw pand en zo ja, wanneer dit dan moet gebeuren. Dit overzicht geeft duidelijkheid, rust en bevordert de veiligheid. De kans op ongelukken door achterstallig onderhoud, wordt er immers kleiner door.

U ontvangt snel een offerte

Wanneer u geïnteresseerd bent in een meerjarenonderhoudsplanning, kunt u deze eenvoudig aanvragen via de website van Keurhuis Nederland. Dan ontvangt u al binnen één werkdag een offerte! Zo weet u snel waar u aan toe bent en kunt u verdere stappen ondernemen. Dat werkt wel zo fijn.

https://www.keurhuisnederland.nl/home-khnl