Leensjop
Bedrijven

Cupcake vormpjes voor alle soorten feestjes

Ben je graag in de keuken aan het bakken en ben je op zoek naar de perfecte cupcake vormpjes voor jouw feestje? Dat kan! Bij Daily Style vind je niet alleen cupcake vormpjes in verschillende maten, in het assortiment zitten ook cupcake vormpjes in verschillende kleuren, thema’s en met bijpassende prikkers. Voor elk soort feestje zit er wel een geschikt cupcake vormpje bij. Wil je alle versieringen matchen? Dat kan ook! Als je een bepaalde maat of kleur hebt uitgekozen voor je cupcakes, dan kijk je gewoon verder in het assortiment naar alle andere matchende versieringen. Denk bijvoorbeeld aan ballonnen, slingers, confetti en duurzaam wegwerpservies.

Duurzaam wegwerpservies

Het geven van een feestje is allemaal erg leuk. Wat minder leuk is, is het opruimen als het feestje voorbij is. Enorme afwas met tal aan glazen, cakebordjes en bestek nemen veel tijd in beslag om op te ruimen. Het is dan ook een super goed idee om voor duurzaam wegwerpservies te kiezen. Zo gooi je na het feestje alles gewoon in een vuilniszak en klaar is kees! Je kiest natuurlijk voor duurzaam wegwerpservies omdat er al genoeg plastic in de oceaan drijft en je daar niet aan wilt bijdragen. Daily Style heeft dan ook een ruim assortiment aan kartonnen servies en houten of bamboe bestek. Kortom, weg met uren schoonmaken en weg met een schuldgevoel over overmatig plastic gebruik. Zeg hallo tegen Daily Style!

Andere feestjes

Er zijn ontzettend veel soorten feestjes die je misschien wel een keer zal organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een babyshower, een bruiloft of een housewarming. Alles is mogelijk met Daily Style. Ook vind je bij deze topper in decoratie alle benodigdheden voor inpakken en presenteren. Zo vind je de perfecte babyshower versiering en bijpassende cupcake vormpjes. Of wat dacht je van een Sarah of Abraham feestje? Confetti op de tafels, slingers voor het raam en ballonnen tegen het plafond, alles om het feest mooi te versieren! Duurzaam wegwerpservies is dan echt de kers op de taart van een geslaagd feest.