Leensjop
Business / Financial Services

Wat is schiphol park, sleep & fly

Park, sleep & fly betekent letterlijk parkeren, slapen en vliegen. Een heleboel hotels rondon schiphol bieden zo een arrangement aan. Een nacht voor vertrek kan je een hotelkamer boeken in een van de hotels inclusief een parkeerplek, een overnachting bij dat hotel en een mogelijke shuttle service die je naar de vertrekhal zult vervoeren. Dit is handig als je een vroege vlucht moet pakken waardoor je jezelf niet hoeft te haasten om optijd bij de luchthaven te zijn.

Wat maakt Schiphol park, sleep & fly comfortabel?

Met park, sleep & fly wordt het jou makkelijk gemaakt om een dag voor vertrek een hotelkamer te boeken zodat je de volgende dag binnen een paar minuten op het vliegveld bent waardoor je gerust met jou vakantie kan starten. Park, sleep & fly is ook ideaal voor mensen die lang willen parkeren en die een grote afstand moeten afleggen naar Schiphol. Zo een arrangement zorgt ervoor dat je minder geld uitgeeft en dat je uitgerust met jou vakantie of zakenreis kan beginnen.

Aanbieders park, sleep & fly

De aanbieders van het park, sleep & fly arrangement zijn allemaal in de omgeving van Schiphol. Voor een overnachting kun je online een reservering maken bij een van de hotels. Elk hotel heeft wel hun eigen prijzen, ze bieden allemaal een shuttle service aan en ze beschikken over een aantal dagen gratis parkeren.

Conclusie

Wij hebben gezien dat park, sleep & fly een handig arrangement is voor vroege vluchten of voor mensen die grote afstanden moeten afleggen naar Schiphol. Met zo een arrangement kun je een vlucht nooit meer missen.

https://www.goedkoopparkerenschiphol.eu/park-sleep-and-fly/