Leensjop
Image default
Vakantie

Leuke activiteiten uitvoeren tijdens uw adventure reizen

Als u een nieuwe vakantiebestemming zoekt voor uw adventure reizen, neem dan een kijkje op de website van VH Vakanties. Dit reisbureau verzorgt avontuurlijke reizen naar het buitenland, onder andere naar Spanje, Italië en Hongarije. U heeft de keuze tussen een voorbeeldreis die dit bureau voor u heeft samengesteld, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf uw wensen en budget door te geven. Dit bedrijf gaat dan voor u aan de slag om een reis samen te stellen die helemaal afgestemd is op uw reisgezelschap. Er zijn bovendien verschillende activiteiten die dit bedrijf tijdens uw adventure reizen voor u kan regelen. U kiest onder andere tussen 4×4 rijden, raften, paardrijden en een kookworkshop met wijnproeverij. Er is dus voor ieder wat wils.

Actieve uitjes dichtbij huis

VH Vakanties biedt ook verschillende uitjes aan waar u aan kunt deelnemen tijdens uw vakantie in Nederland. Zo heeft dit bedrijf voor adventure reizen, instructeurs in dienst die mountainbiketrainingen of -clinics geven. Ook voor een wandeltocht met opdrachten onderweg kunt u bij hen terecht. Daarnaast is het mogelijk om de hulp van dit bedrijf in te schakelen wanneer u de organisator van de familiedag of uw bedrijfsuitje bent. Zij helpen u met een actief dagprogramma in een thema naar keuze.

Ga eens fietsen en wandelen in Noord-Cyprus

Zoekt u een buitenlandse vakantiebestemming die niet heel toeristisch is? Ga dan naar Noord-Cyprus. De toeristen in Cyprus trekken vooral naar het Griekse zuiden, terwijl er in het Turkse noorden ook veel te doen is. De bevolking is gastvrij en zal u dus een mooi beeld van de cultuur van Cyprus laten zien. Ook als u een natuurliefhebber bent, is Noord-Cyprus een goed idee. Tijdens een rustige wandel- of fietstocht bekijkt u alle flora en fauna van dit eiland. Gaat u liever voor iets meer actie? Ga dan mountainbiken door het mooie maar ruige landschap, terwijl u geniet van het uitzicht.