Leensjop
Image default
Toerisme

Van een jacht tot een zeilboot, hier kun je alle boten huren

Ben jij graag op het water, bijvoorbeeld samen met je familie? Of ben je als werkgever op zoek naar een unieke manier om een teambuildingevenement of een werkborrel te organiseren? Channel Sailing staat voor jou klaar. Van luxueuze jachtverhuur voor exclusieve feesten op zee tot het huren van een zeilboot voor een gezinsvakantie rond de Zeeuwse kast, alles is mogelijk met de hulp van dit verhuurbedrijf. Al tientallen jaren zorgen zij voor prachtige boten voor iedere gelegenheid. En weet je wat het mooiste is? Ze zijn te vinden in de prachtige haven van Cadzand!

Wat maakt Cadzand een leuke haven om in te liggen?

Het grootste voordeel van de haven van Cadzand is dat deze gelegen is op de Nederlands-Belgische grens én aan de kustlijn van de Noordzee. Je hoeft dus niet eerst langs allerlei kanalen of rivieren voor je op de open zee zit om heerlijk te zeilen of te varen. Wil je een dagje op het water combineren met een strandbezoek? De prachtige zandstranden aan de Zeeuwse kust bieden je alles wat je wenst, met heerlijke strandtentjes, cabana’s en de zilte lucht van de zee. De jachthaven van Cadzand is bovendien ook echt een parel om te zien én je hebt er een paar leuke restaurants, zoals ‘Air Republic’ waar je geniet van de culinaire ontdekkingen van topchef Sergio Herman! Zoals je ziet, is het huren van een zeilboot in de jachthaven van Cadzand meer dan enkel een dagje op zee.

Vraag meer informatie aan over de verhuuropties

Heb je besloten dat je een zeilboot of een jacht wilt huren? Vraag dan een offerte aan voor jouw nautische avontuur. Dit kan via de website van Channel Sailing. Mocht je op voorhand vragen hebben, dan kun je deze stellen door te bellen naar het kantoor of een e-mail te sturen. Beide contactgegevens zijn eveneens te vinden op de website.