Leensjop
Image default
Groothandel

Magneetband dat zelfklevend is voor markering binnen uw bedrijf

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat u kan voorzien van een goede kwaliteit zelfklevend magneetband, dan bent u bij De Markeringshop aan het juiste adres. Dit jonge en dynamische bedrijf heeft zicht gespecialiseerd op het gebied van markeringsproducten. Zij  richten zich volledig op de productie en levering van deze producten. Verder staan bij hun de klanttevredenheid centraal. U bent als bedrijf zeker van aanschaf van goede producten waar u goed mee uit de voeten kunt. Het assortiment is enorm en zorgt ervoor dat u voor uw specifieke situatie het juiste product kunt aanschaffen. Dit is simpel mogelijk via de webshop.

Meerdere soorten magneetband

Dit bedrijf levert meerdere soorten magneetband waaronder ook de magneetband zelfklevend. Dit kan op sommige momenten nodig zijn als u te maken heeft met een situatie waar standaard magneetband niet toereikend is. Op het moment dat u een andersoortige ondergrond heeft, kunt u door het gebruik van magneetband zelfklevend het voordeel van de magnetische kant ervaren en deze plakken op een niet magnetische ondergrond. De variant van het magneetband heeft een uitstekende hechting op verschillende ondergronden. Ook is dit zelfklevend magneetband verkrijgbaar in verschillende breedtes. Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat magneten niet houden op dit soort band.

Kies uit diverse breedtes op rol

Zelfklevend magneetband is op rol verkrijgbaar. De smalste variant hiervan is 12,5 mm breed en de breedste variant is 50 mm breed. Als deze soorten band kunnen gemakkelijk met een schaar op maat worden geknipt. De lijmlaag van dit zelfklevend magneetband hecht goed op vrijwel elk materiaal. Denk hierbij aan papier, aluminium, kunststof en metaal. Het is wel van belang om voor het bevestigen van dit band, de ondergrond goed te reinigen. Dit zorgt voor een perfecte hechting. De lengte van de rollen zijn verkrijgbaar in 5m, 10m en 30m.

https://www.demarkeringshop.nl/