Leensjop
Business / Financial Services

Het verschil tussen een letselschadeadvocaat en letselschadejurist

Dagelijks vinden er (helaas) veel ongevallen plaats waarbij letselschade wordt opgelopen. Stel je eens voor dat dat jou ook overkomt: weet jij dan wat je moet doen om schadevergoeding te krijgen? Hoogstwaarschijnlijk ga je op het internet opzoek naar de oplossing. Maar hoe ga je dan opzoek? De kans is groot dat je opzoek gaat naar een letselschade advocaat, terwijl dit in veel gevallen niet nodig is. Want in veel gevallen kun je beter een letselschadejurist inschakelen!

Verschil letselschadeadvocaat en letselschadejurist

Een belangrijk verschil tussen een letselschadeadvocaat en letselschadejurist is dat je in veel gevallen veel geld kwijt bent aan een letselschadeadvocaat, terwijl een letselschadejurist gratis is. Deze juristen zijn net als advocaten hoogopgeleid in gespecialiseerd in hun vak. 
Daarentegen heeft een letselschadejurist in veel gevallen meer tijd en aandacht voor jou als cliënt, omdat een jurist minder cliënten per jurist heeft. 

Waaorm zul je dan nog een letselschadeadvocaat inschakelen terwijl je beter een letselschadejurist kan inschakelen? Dat is een vraag die bij mij ook vaak opduikt. 

Schakel een jurist in

Heb je toevallig letselschade opgelopen bij een ongeval? En heb je juridische bijstand nodig? Schakel dan een letselschadejurist in. Dit is geheel vrijblijvend. Een zeer betrouwbaare organisatie is JBL&G, zij hebben een pas geopende letselschade kantoor in Groningen. Ben je dus opzoek naar een letselschade advocaat in Groningen? Neem dan contact op met Letselschadejuristen JBL&G.

https://www.juridischbureauletselschade.nl/letselschade-advocaat-groningen/