Leensjop
Industrie

Waarvoor gebruikt u de Globe en PRDS valve?

Als u voor de regelkleppen van Von Rohr ARCA kiest, profiteert u van de vele toepassingen. Kies bijvoorbeeld voor het type Globe en PRDS valve. Deze regelkleppen worden veel toegepast in bijvoorbeeld energiecentrales, raffinaderijen en de staal productie. Hier worden deze regelkleppen vaak ingezet voor de afvoer van water, stoom, olie, gas en condensaat. Een regelklep is een essentieel onderdeel in vele productieprocessen. Bij de specialist vindt u een uitgebreid assortiment aan regelventielen. Vanwege de essentie van dit product is het belangrijk dat u een specialist als Von Rohr ARCA inschakelt. Alleen op deze manier kunt u uw productieprocessen op een goede manier vervolgen. Deze expert helpt u graag bij het maken van een keuze. 

Op een duurzame manier energie opwekken met de Globe en PRDS valve regelkleppen

Vandaag de dag is olie nog steeds belangrijk in ons dagelijks leven. Het is wel zo dat olie steeds minder beschikbaar is en het is ook niet milieuvriendelijk. Ook heeft de olieproductie te maken met speculatie en is deze aan economische malaise onderhevig. Gelukkig bent u niet geheel afhankelijk van de olieproductie. Met de Globe en PRDS valve regelkleppen kan er kolenvergassing plaatsvinden, waarbij steenkool of bruinkool wordt vergast tot synthesegas. Dit kan worden omgezet in synthetisch brandstof. Ook kan synthesegas direct worden verstookt. Deze specialist helpt u graag aan het juiste type regelklep voor ieder productieproces. Zo heeft u altijd milieuvriendelijke, zelf opgewekte energie. 

Globe en PRDS valve regelkleppen worden veel gebruikt in de staalproductie

Als u werkzaam bent in de staalproductie, werkt u regelmatig met Globe en PRDS valve regelkleppen. Producten van over de hele wereld kiezen voor producten van de specialist. Met deze regelkleppen worden temperatuur, druk en volume geregeld. U vindt deze regelkleppen van het type ECOTROL in bandkoelstraten, koudwalssystemen en de staalveredeling. De Globe en PRDS valve regelkleppen zijn onmisbaar in vele productieprocessen voor het produceren van verschillende groene energiebronnen. Daarom worden deze regelkleppen steeds meer onmisbaar, door de groeiende vraag naar groene energie en de toenemende aandacht voor het milieu en de besparing ervan. Ieder moderne fabrikant kan niet zonder de regelkleppen, zoals desupertheater, van Von Rohr ARCA.