Leensjop
Image default
Industrie

Waar kunt u terecht als u aluminium wilt laten gieten?

Als u een bedrijf zoekt waar u een opdracht voor gietaluminium plaatst dan kunt u daarvoor gewoon in Nederland terecht. Het is echt niet zo dat dit soort productieprocessen uitsluitend in het buitenland worden uitgevoerd. U hoeft niet bang te zijn dat u zaken moet doen met een bedrijf waar mensen werken die uw taal niet spreken en waarvan u nog maar moet afwachten of de gemaakte afspraken worden nagekomen. U benadert u hiervoor Perla AluCast, dat beschikt over een moederbedrijf in Sliedrecht. Vervolgens wordt het aluminium gieten door hen in Nederland in productie genomen of uitbesteed naar een betrouwbare fabriek elders.

Een mooi eindproduct van aluminium

Als u een mooi product heeft ontwikkeld, dan wilt u natuurlijk dat de productie in goede handen is. Uw product moet immers de wereld gaan veroveren. Besteed daarom uw opdracht voor aluminium gieten uit aan een bedrijf dat hier al vele jaren ervaring mee heeft en er groot mee is geworden. Perla AluCast is een dergelijk bedrijf. Zij weten als geen ander hoe het aluminium gieten goed, maar tegen een scherpe prijs wordt uitgevoerd. Er wordt een matrijs gemaakt die als model wordt gebruikt. Op die manier worden de producten precies zoals u ze voor ogen had. De uiteindelijke productie wordt door hen uitbesteed aan een fabriek in China of India. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de kosten en vergroot u dus uw winstmarge.

Vraag nu een offerte aan voor uw opdracht

Wilt u het aluminium gieten van uw nieuwe product uit handen geven aan een betrouwbare partner? Vraag dan een offerte aan bij Perla AluCast. Geef aan wat uw wensen zijn en er wordt zo snel mogelijk een prijsopgave aan u voorgelegd. Deze is gebaseerd op de kwaliteit gietaluminium die wordt gebruikt, de complexiteit van de opdracht en uiteraard het gewenste aantal. Als u akkoord gaat, wordt het proces meteen gestart. Wilt u meer weten over gietaluminium? Neem dan contact met hen op om uw vragen te stellen.