Leensjop
Image default
Vakantie

Wat maakt deze camping in Zeeuws-Vlaanderen zo bijzonder?

Zeeuws-Vlaanderen is voor veel mensen wellicht niet de eerste locatie waar ze aan denken wanneer ze op zoek zijn naar een camping. Toch heeft Zeeuws-Vlaanderen ontzettend veel moois te bieden. In Biervliet vindt u bijvoorbeeld camping De Helenahoeve, een van de leukste campings van Zeeuws-Vlaanderen. De camping ligt vlak bij Terneuzen en aan de Westerschelde. Hier heeft u een prachtig uitzicht op de voorbijvarende boten die van en naar Antwerpen onderweg zijn. De centrale locatie in Zeeuws-Vlaanderen en de unieke ligging aan het water maken dit een bijzondere camping om op te verblijven.

Geschikt voor gezinsvakanties, romantische ontsnappingen en relaxmomenten

Camping De Helenahoeve in Biervliet is het perfecte toevluchtsoord in Zeeuws-Vlaanderen voor iedereen die op zoek is naar rust. Bent u van plan om samen met de kinderen op vakantie te gaan? Dan is De Helenahoeve ontzettend leuk, zeker omdat er een aantal dieren staan te trappelen om jullie te ontmoeten! Denk aan de huisgeitjes, lieve pony’s, coole katten en we mogen zeker Max de hond niet vergeten. Natuurlijk mag het héle gezin meekomen, dus ook de hond is van harte welkom op deze camping in Zeeuws-Vlaanderen. Wilt u samen met uw partner even de rust opzoeken? Er is ook een heerlijk appartement beschikbaar waar u in alle privacy samen geniet. Voor de iets grotere groepen is er een chalet beschikbaar om in te verblijven, die is van alle gemakken voorzien zoals een heerlijk bed, keukentje en eettafel met stoelen.

Reserveer direct uw verblijf op de camping

Bent u al enthousiast geworden over een verblijf aan de kust op de camping in Zeeuws-Vlaanderen? Wacht dan niet langer en plaats direct uw reservering voor het aankomende seizoen. Actuele tarieven zijn uiteraard te vinden op de website. Voor vragen staat het u uiteraard vrij om contact op te nemen met de receptie. Daar staan de vriendelijke medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.