Leensjop
Vakantie

Bezoek enkele van de meest meeslepende plaatsen in Cancún

Cancún is een geweldige bestemming voor veel mensen en je begrijpt snel waarom. De mogelijkheid om zoveel stranden te verkennen en ook te genieten van de rijke geschiedenis van deze regio is slechts een begin. Er is ook een verscheidenheid aan voorzieningen, activiteiten en heerlijk eten om je urenlang te vermaken. Sommige plaatsen kan je het beste met de auto bezoeken, dus vergeet niet om een auto te huren als je ter plaatse bent. Bekijk prijzen op de luchthaven: https://www.autoprio.nl/nl-mexico-luchthaven-cancun-cun/. Waar moet je dan wel naartoe in Cancún?

De Ruïnes Van de Maya’s

Als je naar Cancún komt, is het heel logisch om Chichen Itza en de prachtige Maya-ruïnes te verkennen. Deze zullen je wel bevallen want ze zijn imposant en apart maar tegelijkertijd vol van historie. Ze zien er geweldig uit en het is zeker een goed idee om ze zelf te bekijken en voor de verandering eens een keer plezier te hebben.

Cancun Onderwater Museum

Ook al is dit één van de meer ongewone plaatsen om te bezoeken, het Onderwater Museum van Cancún is zeer divers, er zijn meer dan 500 beeldhouwwerken die onderwater zijn gevonden en er zijn 2 grote galerijen die je kan bezichtigen. Het is anders dan alles wat je hier zal zien en het is ongetwijfeld een prachtig museum.

De stranden van Cancun

Er zijn verschillende fantastische stranden in Cancún, het komt allemaal neer op het vinden van een strand dat je echt leuk vindt en meer waardeert dan je je kan voorstellen. Delfines, Tortugas, Mool Beach en het Playa Forum zijn allemaal geweldige stranden in Cancú, en je zal ze ongelooflijk gemakkelijk vinden. Sommige kunnen druk zijn, dus het is logisch om een beetje zorgvuldigheid te gebruiken.

Cancun Uitzichttoren

Wat wij zo mooi vinden aan de Cancun Uitzichttoren is het feit dat deze een prachtig uitzicht biedt op de kust en de regio. Met een uitzicht van 360 graden is het verbazingwekkend en je zal het zeer mooi vinden. De route naar boven duurt 5 minuten, maar het is de moeite waard.

Isla Mujeres Daguitstap

Je kan van Cancún naar het Isla Mujeres gaan, een zeer populair eiland dat er geweldig uitziet, dankzij de adembenemende baaien en de rotsachtige kust. Het is altijd boeiend om alles wat de regio te bieden heeft te bezoeken en je zal ongelooflijk onder de indruk zijn van de kenmerken en unieke troeven.

Isla Contoy

Een ander eiland dat je met gemak kan bereiken vanuit Cancún is Isla Contoy. Dit eiland is apart, maar ook oogverblindend mooi en het blijft zich onderscheiden als één van de top eilanden die er zijn dankzij de prachtige zeeschildpadden en de meer dan 100 vogelsoorten.

Een bezoek aan Cancún met een huurauto is een stuk gemakkelijker omdat je niet hoeft te wachten op het openbaar vervoer. Je kan al deze geweldige plaatsen veel sneller ontdekken en je hebt de controle over de hele ervaring. Daarom raden wij je aan om meteen een auto te huren in Cancún want het helpt veel en het brengt een brede waaier aan unieke mogelijkheden met zich mee. Je vindt huurauto’s op het vliegveld of in de stad. Er zijn veel ophaallocaties om uit te kiezen. De grootste autoverhuurdiensten hebben kantoren op meer dan één locatie en je kan ook vragen om je huurauto te laten afleveren op een locatie naar keuze. Je kan het best vandaag nog eens goed doornemen en geniet van de reis!

https://www.autoprio.nl