Leensjop
Image default
Vakantie

Zowel voor huur als koop van een vakantiehuis in Fuerteventura schakel je deze partij in

Fuerteventura is een zeer populaire bestemming voor mensen die langere tijd in het buitenland willen verblijven. Het gunstige klimaat en de vriendelijke inwoners van het prachtige Canarische eiland zorgen voor een constante toestroom van levensgenieters. Van de relaxte surfers die komen voor de golven tot oudere natuurliefhebbers die genieten van de prachtige omgeving, op Fuerteventura is er voor iedereen wel wat wils. Aan de Costa Calma vind je verschillende vakantievilla’s, leuke appartementen en rustieke bungalows waar jij binnenkort in kunt zitten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is Kirchenmayer & Partner inschakelen.

Wat kan deze vastgoedexpert voor jou doen?

Kirchenmayer & Partner heeft al jaren ervaring met de aankoop, verkoop en verhuur van accommodaties op het Canarische eiland Fuerteventura. Veel mensen die voor het eerst de Costa Calma bezoeken, starten met het huren van een vakantiehuis op Fuerteventura. Op deze manier kunnen ze eerst ervaring opdoen met het reilen en zeilen op het eiland. Maar veel van deze vakantiegangers raken verliefd op de levensstijl daar. Dan is het mogelijk om een vakantiehuis op Fuerteventura te kopen. Hier helpt Kirchenmayer & Partner je graag bij. Zij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, zodat jij zonder zorgen geniet van je accommodatie aan de kust. Van de verzekeringen aanvragen tot het controleren van het koopcontract, alles wordt uit handen genomen zodat je enkel maar hoeft te denken aan het vakantiehuis dat je hebt gekocht op Fuerteventura. Wanneer neem jij je intrek op dit Spaanse eiland?

Ontdek alles over koop, verkoop en huur

Wil je meer weten over het kopen, verkopen of huren van een vakantiehuis op Fuerteventura? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met de vastgoedspecialisten van Kirchenmayer & Partner. Je kunt de contactgegevens vinden op de website. Bel, stuur een e-mail of vul het contactformulier in om direct een van de experts te spreken.