Leensjop
Groothandel

Appelbomen kopen doe je bij een professionele boomkwekerij

Vind je het leuk om zelf te tuineren en groente of fruit te verbouwen? Dan ben je niet de enige, steeds meer mensen beschikken tegenwoordig over groene vingers! Het aanschaffen van bomen, planten en andere gewassen voor jouw tuin is mogelijk bij diverse specialisten. Zo is Bomendael een professionele boomkwekerij die beschikt over prachtige fruitbomen. Al ruim 25 jaar zijn zij actief als kweker van verschillende bomen. Dit bedrijf verkoopt het hele jaar door bomen van de allerbeste kwaliteit. Wil je bijvoorbeeld appelbomen kopen? Dan ben je bij hen aan het juiste adres.

Welke smaak heeft jouw voorkeur?

Je kunt verschillende soorten appelbomen kopen bij deze boomkwekerij. De keuze voor een boom hangt vooral af van jouw smaak. Bomendael beschikt namelijk over zowel volle en zoete als frisse en zure appels, bovendien moet je afwegen of je liever rode, groene of gele appels wilt. Naast het feit dat de appels aan de boom verschillen in kleur en smaak, zit er ook verschil in de hoogte en vorm van de boom. De hoogstam appelbomen van deze kwekerij kunnen wel negen meter hoog worden! Een halfstam bomen zijn al een stuk kleiner, deze worden ongeveer vijf meter hoog.

De ruimte in je tuin speelt een belangrijke rol bij de keuze voor een boom

Qua vorm speelt vooral de groei van de takken een belangrijke rol. Bij appelbomen leivorm groeien deze namelijk horizontaal, wat inhoudt dat ze niet hoog maar wél breed worden. De bomen met een dubbele u-vorm en de kolomvormige appelbomen blijven juist erg klein en smal, waardoor ze vooral erg goed passen in kleinere tuinen. Bij het kopen van appelbomen ben je dus vooral afhankelijk van de ruimte die je tot je beschikking hebt.

Bestel jouw appelbomen online

Als je graag appelbomen wilt kopen bij Bomendael, is het raadzaam om het aanbod op hun website te bekijken. Heb je de gewenste bomen gevonden? Dan worden deze bij jou thuis bezorgd door deze kwekerij. Service is namelijk een belangrijke pijler van dit bedrijf. Indien gewenst planten de medewerkers de bomen zelfs in jouw tuin! Mocht je nog vragen hebben over het aanbod of de dienstverlening, neem je eenvoudig contact op met deze kwekerij.

https://bomendael.com/