Leensjop
Groothandel

Deze crème tegen jeuk pakt het probleem bij de bron aan

Heeft u last van jeuk? Dat is heel vervelend, want het gaat vaak niet vanzelf weg. Wanneer u bovendien de neiging om te krabben niet kan weerstaan, ontstaat de nodige schade aan uw huid. Gelukkig kunt u dit voorkomen. Met de crème tegen jeuk van Mentho10 pakt u de jeuk bij de bron aan. Hierdoor zal de jeuk snel verdwijnen en kunt u weer opgelucht ademhalen.

De werking van anti-jeukcrème?

Nu vraagt u zich misschien af hoe de Mentho10 crème tegen jeuk werkt. Dat is eigenlijk heel simpel. Jeuk ontstaat door het vrijkomen van histamine. Waarom dit stofje vrijkomt, kan verschillende oorzaken hebben. De reden van histaminevrijkomst is echter niet van belang om van de jeuk af te komen. De oplossing is namelijk altijd hetzelfde. De histamine zorgt ervoor dat uw zenuwen ‘jeuksignalen’ doorgeven aan de hersenen. Diezelfde zenuwen zijn gevoelig voor warmte. Wanneer uw huid afkoelt, stoppen deze zenuwen met signalen doorgeven. Mentho10 crème bevat menthol en dat heeft een verkoelende werking. Dat betekent dat de crème er effectief voor zorgt dat uw jeuk afneemt en snel verdwijnt.

Verschillende middelen tegen jeuk

Crème is niet het enige middel tegen jeuk dat Mentho10 aanbiedt. Zo zijn er ook poeders en gels. Elk van deze jeukstillende producten bevat geen parfum en is dermatologisch getest. Hierdoor kunt u de middelen van Mentho10 ook gebruiken wanneer u een gevoelige huid heeft. Het is in zo’n geval bovendien slim om snel in te grijpen bij jeuk. Zo voorkomt u immers dat u gaat krabben en zo schade aanricht aan uw huid.

Koop de crème bij de drogist in de buurt

Heeft u interesse in de jeukstillende crèmes, gels en poeders van Mentho10? Dan haalt u deze gemakkelijk in huis. U kunt ze namelijk bij drogisterijen in uw buurt als Kruidvat, Etos en DA kopen. Wilt u meer weten over de anti-jeukproducten? Neem dan contact op met de specialisten van Mentho10. Zij beantwoorden dan al uw vragen en adviseren u, indien gewenst, over het product dat u het beste kunt kopen.

https://mentho10.nl/