Leensjop
Bedrijven

Doe aan zinvolle product innovatie met een grondige analyse door de specialist

Om product innovatie tot een succesvol einde te brengen, is het als ondernemer belangrijk dat u een zinvol product ontwikkelt en op de markt brengt. Met andere woorden, het resultaat van uw productontwikkeling moet nuttig zijn voor de gebruiker. Bij iDnA, een technisch ontwerpbureau, wordt ervoor gezorgd dat uw product innovatie of product engineering voldoet aan uw verwachtingen en aan die van uw klanten. Hierbij wordt er altijd gestreefd naar een haalbaar resultaat om uw bedrijf verder te laten groeien. De professionele medewerkers van iDnA helpen u dan ook graag bij elke stap van het ontwikkelingsproces, van de eerste productschetsen tot aan de uiteindelijke realisatie van uw product. Hierbij wordt er bij elke stap gebruikgemaakt van een kritische toetsing aan de hand van verschillende parameters.

De beste proefversie bij product innovatie en product engineering dankzij een professionele partner

Bent u bezig met product innovatie en product engineering? Dan is het ontwerp van uw product van groot belang. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat het eindresultaat bestaat uit een goede combinatie van techniek en esthetiek. iDnA, een professioneel ontwerpbureau, helpt u bij het kiezen van het beste ontwerp dankzij een werkmethode in zeven stappen. Uw ontwerp wordt vervolgens in een 3D-tekening gegoten en daarna wordt er een proefversie ontworpen. Bij elke stap is er een grondige analyse gedaan van de sterktes en de zwaktes van uw product met diverse testopstellingen. Zo wordt ook uw proefversie tot in de kleinste details uitgewerkt. U laat de pilootontwerpen ook altijd assembleren door de professionals van iDnA. Zo heeft u maar één partij nodig voor het gehele productieproces.

Assemblagemogelijkheden bij uw product innovatie en product engineering

Zoekt u een bedrijf als externe partner voor product innovatie of product engineering? Verwacht u van deze partner een volledige service te krijgen en begeleiding bij elke stap van het proces? Dan kiest u voor iDnA. Dit ontwerpbureau helpt u bij elke stap van het ontwikkelingsproces van een nieuw product én daarna. U wilt immers een eindproduct dat werkt zoals het hoort en dat voldoet aan al uw verwachtingen. Daarom wordt er altijd een product gemaakt in zijn uiteindelijke vorm en wordt dit product grondig getest. Hierbij is het ook mogelijk om uw product te laten assembleren in kleine reeksen. Daarbij is het mogelijk om complexe producten te creëren en uw product lastminute bij te sturen.