Leensjop
Image default
Bedrijven

Als het om industriële LED verlichting gaat, is Led Design Holland een uitstekende partner.

Deze ledlampen-specialist heeft jarenlange ervaring met het maken van 3D lichtplannen, het inkopen van leds én het installeren van armaturen.

Led Design Holland kiest altijd voor energiezuinige, gecertificeerde verlichting. IP65 armaturen bijvoorbeeld die tegen een stootje kunnen en stof- en waterbestendig zijn. Aanvullend wordt er op gelet dat de lampen een lange levensduur hebben. In de meeste fabrieken, werkplaatsen, loodsen en magazijnen worden immers lange dagen gemaakt. Een gemiddelde lamp bedoeld voor de industrie zal 100.000 uur branden. Stel in uw werkplaats zijn 6 dagen in de week 10 uur per dag mensen aan het werk. Dat is 60 uur per week en – als we de feestdagen niet meetellen – 3120 uur per jaar. We delen 100.000 door 3120 en komen uit op 32,05. Dit betekent dat de lamp ruim 32 jaar meegaat! Moderne leds geven prima licht af. Er is geen sprake van verblinding; de lampen hebben een lage UGR-waarde. De tl-buizen die vroeger veel gebruikt werden konden trillen, led-armaturen doen dat absoluut niet.

Naast de lange levensduur en de uitstekende lichtkwaliteit hebben ledlampen nog meer voordelen. Een ledlamp gaat nooit zomaar kapot. Wel zal de lichtopbrengst in de loop der jaren licht afnemen. De volgende factoren zijn van invloed op de lichtopbrengst van een ledlamp:

  • het thermisch beheer (gebruik losse koelblokken als die niet in het armatuur zijn verwerkt);
  • de elektrische spanning (kies voor een driver die precies genoeg – en dus niet te veel – milliampère produceert zodat de lamp niet extra belast wordt);
  • de omgevingstemperatuur (hoe koeler hoe beter).

Nog een pluspunt: vrijwel alle ledlampen zijn voorzien van een dimfunctie. Door te dimmen wordt minder energie verbruikt en blijft de conditie van de lamp op peil. Met de dimfunctie kunt u een bepaalde sfeer creëren in een ruimte of een specifieke hoek van die ruimte.

Hebben we uw interesse weten te wekken voor ledverlichting? U kunt LED specialist Led Design Holland nu inschakelen via 076 – 888 33 00 of info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl/