Leensjop
Image default
Bedrijven

Een opblaasbare pop voor de beste verjaardag

Op zoek naar een opblaasbare pop 60 jaar om te huren? Zoek dan niet verder, want hier ben je aan het goede adres. Wij bieden namelijk vele opblaasbare poppen aan. We hebben veel Abrahampoppen, maar we kunnen gemakkelijk een ander leeftijdsbordje meeleveren, zodat de leeftijd past bij de jarige waar je de pop voor wilt regelen. Vermeld dit wel even bij de opmerkingen van de bestelling, want de Abrahampoppen worden standaard met een 50 jaar badge geleverd. Als u het heeft aangegeven, komt alles helemaal goed!

Makkelijk op te zetten

Een feest organiseren is vaak een beetje hectisch, dus het liefst wil je niet al te veel tijd kwijt zijn aan het opzetten van de pop. Wij leveren een duidelijke handleiding mee waardoor het opzetten van de pop een fluitje van een cent is. Voor een pop buiten, moet je hem even goed aan de grond bevestigen. Ook hebben wij poppen voor binnen. Deze hoef je nergens aan te bevestigen en er zit zelfs ingebouwd licht in zodat de pop goed zichtbaar blijft. Ook bij de buitenpop leveren wij een spot mee zodat je de pop goed kan aanlichten. Zo kun je van de pop blijven genieten, ook als het donkerder wordt.

Een pop maakt jouw feest helemaal af

Een opblaasbare pop valt natuurlijk goed op en daarom is het dus de perfecte versiering van het feest. Je kan de pop op een mooie plek zetten zodat het zichtbaar is voor iedereen. Daarbij vindt elke jarige zo’n pop natuurlijk heel leuk. Dus twijfel vooral niet als je de pop voor iemand anders wilt regelen. Wij kunnen de pop op het juiste adres bezorgen, of je kan hem zelf op komen halen als je het misschien geheim wilt houden dat je iets voor de jarige hebt geregeld. Je maakt het feest helemaal af met een grote opblaasbare pop en hierdoor wordt de verjaardag eentje om nooit te vergeten.