Leensjop
Image default
Groothandel

Een langere levensduur voor uw machine door onthardingszout te gebruiken

Het aanschaffen van een machine voor uw bedrijf is vaak een grote uitgave. U wilt waarschijnlijk zo lang mogelijk gebruik blijven maken van de machine, zonder hier problemen mee te ondervinden. Goed onderhoud is dan essentieel. Een veel voorkomend probleem is kalkaanslag in de leidingen. Deze kalk ontstaat door hard water wat door de machine heen gaat. Om de kalkaanslag te verminderen en te voorkomen kunt u het beste onthardingszout gebruiken.

Het nut van onthardingszout

Onthardingszout kan ingezet worden om kalkaanslag in machines tegen te gaan. Dit zout haalt de kalk veroorzakende stoffen uit het water. Het resultaat is minder hard water en minder kalk in de machines. Onthardingszout heeft veel weg van keukenzout, maar heeft toch een andere functie. Gewoon keukenzout kan niet in een waterontharder gebruikt worden omdat de structuur te fijn is. Hierdoor kunnen er juist verstoppingen ontstaat. Het aanschaffen van kwalitatief goed onthardingszout kan gedaan worden bij H. van Namen B.V. Het aangeboden zout is erg zuiver waardoor er geen stoffen in het water kunnen komen.

 

Kies voor een beter resultaat

Door het ontharden van het water met speciaal zout, zal er minder kalkaanslag zichtbaar zijn in machines en leidingen. Dit onderhoud is erg belangrijk. Bij te veel kalk kunnen er namelijk verstoppingen ontstaan, wat schadelijk kan zijn voor de machines. Door het ontkalken van de machines zullen ze dus een langere levensduur hebben en ook een beter resultaat leveren.

Plaats uw bestelling voor de juiste soort onthardend zout

Onthardingszout aangeboden door H. van Namen B.V komt in handige zakken en in tabletten. De zakken zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten. Het is ook mogelijk om een grote hoeveelheid in een keer aan te schaffen, dit is bijvoorbeeld ideaal voor bedrijven. Plaats dus nu uw bestelling om uw machines nog een lange tijd goed te laten werken.

https://www.vannamen.nl/