Leensjop
Bedrijven

Grondige schoonmaak door een ervaren team uit Eindhoven

Kantoren, instellingen en scholen hebben allen één ding gemeen. De ruimtes moeten brandschoon zijn. U wilt werkzaam zijn in een schone omgeving. Dé schoonmaakspecialist uit Eindhoven staat voor u klaar voor de schoonmaak van kantoren, fabrieken, scholen en instellingen zoals ziekenhuizen en overheidsgebouwen. Zowel de gevel als het interieur worden grondig gereinigd door (intern) opgeleide vakmensen. Huurt u graag een of meerdere schoonmakers in? En naar welke schoonmaakdiensten gaat uw voorkeur uit? Geef het door als u Care Facilitaire Diensten voor de schoonmaak van uw pand in Eindhoven of omgeving inschakelt. U heeft geen omkijken naar de dienstverlening en bent altijd verzekerd van een nette werkomgeving. En dat is wel zo fijn om te weten.

Schoonmaak in de vorm van glasbewassing en specialistische reiniging in Eindhoven en de nabije regio

Bent u al bekend met vakkundig vloeronderhoud door Care Facilitaire Diensten? Zo niet, doet het u goed om hier meer informatie over aan te vragen. Goede glasbewassing en specialistische reiniging zijn beide een vak apart. Daarom is het verstandig om hier een gespecialiseerd bedrijf voor in te schakelen. Het schoonmaakbedrijf uit Eindhoven verzorgt verschillende vormen van schoonmaak. Denk hierbij aan glasbewassing op hoogte, vloeronderhoud, reiniging bij waterschade en hogedrukreiniging. Door een digitaal planningsysteem, waar u inlogt met een persoonlijke inlogcode, heeft u inzicht in de planning van periodieke werkzaamheden. Wat voor kantoor- of bedrijfspand u ook heeft, zowel op grote als kleine hoogtes wordt iedere schoonmaaktaak succesvol uitgevoerd. Zo wordt glasbewassing bijvoorbeeld uitgevoerd met hoogwerkers, ladders of met Osmose (telescoop). En op het gebied van vloeronderhoud heeft u de keuze uit machinaal schrobben, het reinigen van tapijt of het conserveren van lino- en houten vloeren.

De schoonmaak van kleine en grote hotels in Eindhoven en omgeving

Kleine en grote hotels vereisen een grondige schoonmaak. Dat weet dit bedrijf als geen ander. U wilt dan wel een partner inschakelen die begrijpt hoe de hotelbranche in elkaar steekt. Dat is precies de reden waarom grote en kleine hotelketens voor een ervaren schoonmaakbedrijf uit Eindhoven kiezen. Het opgeleide team van Care Facilitaire Diensten is gastvriendelijk en klant- en servicegericht voor uw eigen medewerkers en uw gasten. U profiteert van een breed dienstenpakket, bestaande uit onder meer het reinigen van de keuken, groenonderhoud, glasbewassing en het schoonmaakonderhoud van hotelkamers. Maar ook kleine technische diensten en het controleren en bijvullen van koffie- en thee en de minibar zijn enkele voorbeelden van de veelzijdige dienstverlening. Naar welke schoonmaak gaat uw voorkeur uit voor uw hotelketen in Eindhoven of omgeving?