Leensjop
Image default
Groothandel

Kies de mooiste tegels voor uw woonruimte

Gaat u uw gehele woning of bepaalde woonruimtes verbouwen? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar hoogwaardige bouwmaterialen en tegels voor uw badkamer of keuken. Bij Van Noort BV in Zuidland, in de buurt van Rotterdam, vindt u álles voor iedere verbouwing, of dit nu binnen of buiten is. In de showroom met een oppervlakte van ongeveer 1.000 vierkante meter vindt u vijftien keukenopstellingen en twintig badkameropstellingen met een groot aantal tegelkasten. Hier ontdekt u meer dan 1.250 soorten tegels voor wanden en vloeren. Het is dus zeer waarschijnlijk dat u bij dit bedrijf perfecte combinaties maakt die helemaal passen bij uw woning en smaak.

Alles is te vinden op één locatie

Een van de grote voordelen van het kopen van tegels en bouwmaterialen bij Van Noort BV in Zuidland, is dat u nergens anders meer heen hoeft. U vindt hier namelijk alles voor een complete verbouwing: keukens, apparatuur, badkamers, tuinmaterialen en meer. Levering wordt overigens ook door het hele land gedaan, dus ook als u niet in de buurt van Rotterdam woont, kunt u hier uw bestelling plaatsen. Denk aan bouwmaterialen en aanverwante artikelen zoals:

  • IJzerwaren
  • Sleutels
  • Toiletten
  • Gereedschappen
  • Elektra

Bekijk gerust eens de website om een idee te krijgen van het volledige assortiment.

Shoppen met een budget? Bekijk de outlet!

Op de grote locatie van Van Noort BV vindt u tevens een aparte ruimte geheel ingericht als outlet. Als u dus winkelt met een budget, hebben zij hoogwaardige producten voor een klein prijsje. De keukenafdeling is ingericht met apparatuur dat op voorraad is. Deze kunt u voor zeer scherpe prijzen aanschaffen. Tevens vindt u er complete showroomkeukens. Voor uw badkamer vindt u hier wastafels, fonteintjes, douchecabines, kranen, handdoekradiatoren en overige tegels. Verder koopt u bij de bouwoutlet deuren met lichte schade voor prijzen die ver beneden de originele verkoopprijs liggen. Bekijk het snel in Zuidland, nabij Rotterdam!