Leensjop
Auto's en Motoren

Mitsubishi Outlander leasen of kopen

Een SUV wordt nogal eens als een lompe auto omschreven. Dat het ook anders kan bewijst wel de Mitsubishi Outlander. Hoewel deze SUV zeer solide is en ook als robuust omschreven kan worden, is het toch ook die SUV waarmee je soepel door de stad rijdt en die toch ook een sportief uiterlijk heeft.

Heerlijk, een verwarmbaar stuurwiel en parkeersensoren achter

Al in 2001 kwam het Japanse Mitsubishi met de Outlander op de proppen, een auto die in Amerika Airtek genoemd wordt overigens en ook daar goed scoorde. De Outlander heeft standaard vierwielaandrijving en een onafhankelijke wielophanging.  De Mitsubishi Outlander is bovenal echter een ruime en buitengewoon veelzijdige auto die beschikt over two-tone 18 inch lichtmetalen velgen. De auto is enorm rijk uitgerust met onder meer smartphone link display, blind spot warning en een verwarmbaar stuurwiel. Ook beschikt de Outlander over Rear Cross Traffic Alert en heeft het parkeersensoren achter en dual zone climate control. En dan laten we nog heel erg veel buiten beschouwing. Zeer handig is het feit dat de zitplaatsen flexibel in te delen zijn. Heb je de behoefte aan meer bagageruimte, dan haal je een stoel weg en andersom uiteraard. De Mitsubishi Outlander kan op elk terrein uit de voeten en je zult versteld staan hoe soepel je er mee door de stad manoeuvreert.

Tips die je moeten behoeden voor het doen van een miskoop

De Outlander is zowel als occasion als in een nieuwe uitvoering zeer de moeite waard. Over occasions gesproken. Voor je een tweedehands auto koopt doe je er verstandig aan eens een autoblog te lezen. Je vindt er namelijk onder meer tips kopen tweedehandsauto, tips die je moeten behoeden voor het doen van een miskoop. Kan nooit kwaad dus om dat eens goed te lezen voor je richting de autohandelaar gaat.