Leensjop
Banen en opleidingen

Voor elk tijdelijk project een geschikt interim management

Start er binnenkort een tijdelijk project bij uw organisatie? Dan kunt u interim management nodig hebben. Ook deze tijdelijke projecten dienen succesvol te zijn en hebben ervaren managers nodig. De uitdaging is natuurlijk om deze specialisten op tijdelijke basis te vinden en aan te nemen. Interim management biedt dan uitkomst. Conessence zet de juiste specialisten in Oost- en West-Vlaanderen in om uw project te begeleiden. Ze zoeken enkel specialisten die uw project echt versterken. Ze vinden interim managers voor vacatures in verschillende domeinen, van finance tot aan HR. Ze hebben dan ook als doel om altijd de juiste mensen in te zetten voor uw interim management.

In welke domeinen kan ik interim management inschakelen?

In vrijwel alle domeinen die u maar kunt bedenken. Conessence gaat altijd op zoek naar specialisten voor uw interim management in diverse domeinen. Denk aan het vervullen van vacatures in finance, zoals controlling, finance manager of accounting. Daar blijft het niet bij. Dit bedrijf vindt ook interim managers voor functies in het HR-domein. Denk dan aan payroll of recruiting. Of zoekt u liever werknemers in algemeen management? De managers die zij voor u vinden worden altijd grondig gescreend. Zo weet u dat ze de juiste ervaring hebben voor de invulling van uw finance vacatures.

Ook voor langere tijd een oplossing

Conessence vindt ook managers die u voor langere tijd aan u wilt binden. Heeft u bijvoorbeeld een tijdelijk project, maar wilt u het interim management bij wederzijdse tevredenheid langer aan u binden? Dan kan dat ook via dit bedrijf. Ze helpen u dan ook met de aanwervingsprocedure. Wanneer is interim management de betere oplossing? Ze komen vooral van pas bij het opstarten van tijdelijke projecten en wanneer u vacatures in bijvoorbeeld finance wilt vervullen. Denk ook aan interim management bij zwangerschapsverlof of langdurig zieke medewerkers. Bedenk ook dat interim medewerkers uw organisatie een frisse blik verschaffen. Dit kan goed van pas komen als u uw bedrijfsvoering grondig wilt evalueren.