Leensjop
Banen en opleidingen

Onderhoudsschilder

Onderhoudsschilder Amsterdam

Beschrijving van de baan

Vaste baan van een echt ervaren reparatieschilder in de regio Amsterdam Als kundige en ervaren reparatieschilder heb je minimaal 2 jaar ervaring in een verfbedrijf en wil je werken met een hoog salaris van 37,5 uur per week.

Dit wordt op prijs gesteld als je een professioneel diploma van niveau 2 hebt, maar ervaring als onderhoudsschilder vinden wij even belangrijk.

Omdat de werklocatie in de buurt van Amsterdam ligt, stellen wij het op prijs als je in de buurt woont.

Flextra biedt: je salaris als onderhoudsschilder is in ieder geval het collectieve salaris dat je krijgt uit de cao van de schilder op basis van de functie van schilder 1 of schilder 2, maar je hebt veel aantoonbare ervaring. Als je volledig zelfstandig kunt werken, zullen we natuurlijk Betaal meer. U kunt ervoor kiezen om wekelijks of om de vier weken te betalen. Daarnaast kunnen wij ook uw reiskosten vergoeden, een van de 150 bedrijfswagens ter beschikking stellen of zelfs de scooter van het bedrijf overzetten.

De Flextra Group staat al meer dan 20 jaar bekend om haar betrouwbaarheid, uitstekende en stipte betaling, goede randvoorwaarden en vele (fl) extra functies voor echte professionele schilders. Daarnaast komen wij uit de schilderindustrie, spreken wij uw schildertaal en danken u voor uw schildervaardigheid.

Als ervaren reparatieschilder kunt u: snel en stevig branden, föhnen, schuren, afdichten, vullen en snijden. Bij onderhoud moet je werken met mensen die wonen of werken, dus we hopen dat je goede communicatieve vaardigheden hebt als onderhoudsschilder. U en uw collega’s leveren geheel zelfstandig hoogwaardige verf volgens de juiste verwerkingsmethode en binnen het door de klant gestelde tijdsbestek. Voor de vacature van deze onderhoudsschilder is een geldig VCA-diploma vereist. Als uw VCA is verlopen, kunt u deze gratis krijgen via Flextra.

Flextra-garantie: wij garanderen u schilderijen in de buurt van uw thuisplaat

Flextra heeft goede (hulp) voordelen.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werk-in-bouw.html