Leensjop
Banen en opleidingen

Vind een nieuwe baan met behulp van outplacement nabij Harderwijk

Heeft u recentelijk uw baan verloren en bent u op zoek naar een nieuwe? Of heeft u uw baan nog, maar wilt u bijvoorbeeld door een conflict van werkgever veranderen? In beide gevallen en andere situaties biedt outplacement nabij Harderwijk uitkomst. Hiervoor schakelt u het best Bureau Streefkerk in. Dit bedrijf ondersteunt u onder andere met een uitgebreid loopbaanonderzoek, professionele hulp bij het verwerken van een verloren baan en individuele gesprekken met een loopbaancoach. De onderdelen van deze aanpak zijn volledig vrijblijvend. Heeft u het bijvoorbeeld niet nodig om het verlies van uw oude baan te verwerken, dan kunt u dit onderdeel natuurlijk overslaan.

Professionele ondersteuning bij het vinden en bemiddelen van een nieuwe baan

Het doel van outplacement in de omgeving van Harderwijk is om u van een goede plek op de arbeidsmarkt te voorzien. Dit wordt gedaan door een helder profiel op te stellen van uw wensen en capaciteiten. Vervolgens wordt gezocht naar een baan die perfect bij u past. U wordt onder andere geholpen met intensieve coaching en training. Daarnaast helpt een mobiliteitsadviseur u om optimaal gebruik te maken van uw kansen op de arbeidsmarkt. Hierbij wordt u niet alleen geholpen bij het vinden van een baan, maar ook bij het bemiddelen van een contract met uw nieuwe werkgever. U wordt dus van begin tot eind ondersteund door de professionals van Bureau Streefkerk.

Begin met een schone lei aan uw nieuwe baan

Vind een nieuwe baan en maak een frisse start met behulp van outplacement in de buurt van Harderwijk. Door met professionele hulp het verlies van uw oude baan te verwerken, bent u weer helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging. Zo kunt u eventuele conflicten van uw oude baan in het verleden laten en met een schone lei beginnen. Neem contact op met de medewerkers van Bureau Streefkerk en vind uw plek op de arbeidsmarkt.

https://bureaustreefkerk.nl/