Leensjop
Banen en opleidingen

Kies voor loopbaancoaching bij deze specialist nabij Nijmegen

Zijn er bepaalde aspecten waar je tegenaan loopt in je leven, bijvoorbeeld op het werk of op persoonlijk vlak? Schakel dan een coach in die je begeleid bij je persoonlijke ontwikkeling en helpt bij het versterken van je vaardigheden. Bij MD-act kun je terecht voor een coach en loopbaancoaching in de buurt van Nijmegen. Deze specialist heeft al meer dan 25 jaar ervaring als coach en psycholoog en helpt je om meer uit het leven te halen en meer plezier te hebben in bijvoorbeeld je werk.

Aan welke kwestie wil jij werken?

Bij MD-act kun je voor veel verschillende vragen terecht om beter te kunnen functioneren op je werk of om gewoonweg beter in je vel te zitten. Wil je bijvoorbeeld op je werk de samenwerking of de omgang met collega’s verbeteren, beter omgaan met werkstress of herstellen na een burn-out? Via een coach en loopbaancoaching bij deze specialist in de buurt van Nijmegen word je hiermee geholpen. Daarnaast is het ook mogelijk om via hen te werken aan je persoonlijke effectiviteit, het aangeven van grenzen en het vergroten van je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Deze aspecten zijn allemaal heel belangrijk in het dagelijks leven en het is daarom fijn om hier samen met iemand aan te werken.

Informeer naar de mogelijkheden

Voor een coach of loopbaancoaching in de buurt van Nijmegen zit je bij MD-act helemaal goed! Wil je meer informatie? Neem dan contact met hen op voor de mogelijkheden. Hun ervaren medewerkers gaan graag met je in gesprek en aan de hand van jouw wensen en vragen wordt er bepaald welke traject je gaat volgen. Ben je niet helemaal tevreden over de coaching? Dan kun je gebruikmaken van de tevredenheidsgarantie en krijg je geen factuur. MD-act is NIP en Noloc geregistreerd en werkt dus via de juiste richtlijnen. Schakel deze specialisten in en haal meer uit je leven!