Leensjop
Business / Financial Services

Bitvavo start zijn eigen uitwisseling

13 DECEMBER 2018
Vanaf januari begint de cryptocurrency-makelaar Bitvavo met een eigen exchange. Hier kunnen mensen tegen zeer lage kosten handelen. Waar u nog steeds veel uitgeven aan transactiekosten, zult u snel een veel lager bedrag verliezen tijdens de handel. De Bitvavo exchange is in januari 2019 voor alle mensen beschikbaar.

Details van deze crypto-uitwisseling

In Nederland is er nog steeds geen crypto-makelaar die deze stap heeft gezet. Het zal ook enige tijd duren voordat de eerste grote Nederlandse crypto-makelaar dit gaat doen. Er zijn natuurlijk enkele initiatieven geweest, maar velen hebben dit nog niet gedaan. Veel makelaars zijn actief in Nederland. Toch wordt Bitvavo als een van de betere gezien. Vooral in termen van gebruiksgemak. Vanwege de grote Nederlandse bitcoin-nieuwswebsite Bitcoinsaltcoins.nl, werd de uitwisseling uitgeroepen tot de meest gebruikersvriendelijke in Nederland. 

Handelen tegen lage kosten 

Op de Bitvavo-beurs is een handel van 0,00% tot 0,25% transactiekosten mogelijk. Hiermee worden ze de goedkoopste cryptohandel in Nederland. Een enorme stap voorwaarts. Misschien wordt dit de grootste en beste crypto-uitwisseling ter wereld? Je moet ergens beginnen! 

Wat kun je hier kopen?

Op de nieuwe uitwisseling kun je allerlei soorten cryptocurrencies kopen en onderling uitwisselen. U kunt markten verwachten zoals Bitcoin to Ether (BTC / ETH) of Litecoin to Bitcoin (LTC / BTC). Daarnaast zullen er nog veel meer paren en markten worden toegevoegd aan de uitwisseling, die zeker internationale ambities heeft. Als u begint met handelen op de beurs, kunt u op zijn minst honderden soorten digitale valuta kopen. Je kunt het vergelijken met grote beurzen zoals Binance en Cryptopia.

Opslaan en wallets

Een groot voordeel van deze crypt-uitwisseling is dat je ook je valuta direct kunt opslaan. Online portefeuilles worden aangeboden in alle soorten en maten. U kunt uw valuta hier direct opslaan na de handel op de grote beurs. Het bedrijf loopt nu al meer dan een jaar en is al heel lang bewezen als zeer betrouwbaar en veilig. Neem een ​​kijkje of lees betrouwbare recensies over dit bedrijf.

https://www.massagegunreview.nl/