Leensjop
Business / Financial Services

NuInternet van NuCall

Bij NuCall Telecombedrijf vindt u diverse telefoniediensten maar wij staan ook zeker voor u klaar als het gaat om een snelle internetverbinding. Daarom bieden wij nu ook NuInternet aan. Deze internetverbinding is snel en volledig afgestemd op uw professionele en zakelijke verwachtingen van een internetverbinding. Als u kiest voor NuInternet dan profiteert u van een optimale internetverbinding. Hierbij kunt u ook direct rekenen op end-to-end garanties. Bovendien krijgt u ook nog de optie om te kiezen voor een uitbreiding van het abonnement voor uw internet. De uitbreidingen zijn bijvoorbeeld een extra IP adres, DNS resolving of mailverzending via SMTP.

Voordelen van NuInternet van NuCall

Als u kiest voor NuInternet van NuCall dan profiteert u van vele voordelen. NuInternet is namelijk een een landelijke internetverbinding (bijvoorbeeld xDSL of glasvezel) geschikt voor zakelijke doeleinden. Ook kunt u via NuInternet bellen waardoor het ook geschikt is voor spraak en data en zoals u al eerder kon lezen, krijgt u de mogelijkheid om het abonnement uit te breiden met een extra IP adres. Wij monitoren alles 24 uur per dag, 7 dagen in de week en wij zorgen er uiteraard voor de oplevering en het installeren van het abonnement. Het abonnement wordt geleverd met een zogenaamde NuSIP trunk waardoor u altijd de beste en snelste kwaliteit krijgt van de verbinding. U kunt eenvoudig de bandbreedte verhogen en tot slot kunt u ook gebruik maken van betaal- en alarmdiensten door de IP. Om te kijken of NuInternet bij u en uw bedrijf past, kunt u een offerte aanvragen of u kunt contact opnemen met één van onze professionals voor een passend en persoonlijk advies. 

Andere diensten

Naast NuInternet kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere telefoniediensten. Denk bijvoorbeeld aan NuVoIP. Via deze dienst bent u altijd en overal bereikbaar doordat u via het internet kunt bellen waar of wanneer u maar wilt. Ook kunt u kiezen voor een telefoonabonnement via onze NuMobile dienst. Hierbij profiteert u van de beste telefoonservice voor de laagste prijs. Ook kunt u profiteren van ons snelle 5G netwerk. Voor alle diensten kunt u een kijkje nemen op onze website.