Leensjop
Image default
Business / Financial Services

De nieuwste muziek in mei 2021

De maand mei is een maand die mooi genoemd kan worden. Terwijl de zomer steeds dichterbij komt, is er ook weer een hoop nieuwe muziek gereleaset. Dit is niet van de minste artiesten, want onder andere J. Cole, CHO, Nicki Minaj en Jorja Smith hebben een nieuw album uitgebracht. In deze blog worden een aantal albums behandelt die het beluisteren waard zijn.

 

The Off-Season

J. Cole kondigde twee weken geleden aan dat zijn volgende studioalbum de week erna uit zou komen. The Off-Season is uitgekomen op vrijdag 14 mei. Het album dient als de opvolger van Revenge of The Dreamers III uit 2019. Daarvoor had de rapper uit North Carolina een album uitgebracht in 2018, genaamd KOD. We kunnen zeggen dat J. Cole terug is van weggeweest. Op The Off-Season wordt Jermaine Cole bijgestaan door artiesten als 21 Savage, Lil Baby, Morray en Bas. Ben je benieuwd naar het album, dan kun je het op de radio luisteren.

 

Chosen

Labeleigenaar en rapper Cho heeft op vrijdag 14 mei zijn vierde studio-album uitgebracht. Het album heet CHOSEN. CHOSEN bevat een samenwerking met de Britse artieste Stefflon Don. Overige samenwerkingen op het album zijn onder andere met Chivv, Henkie T, Frenna, Idaly, Bryan MG en Murda. Het album bevat liefdesnummers, maar ook rapnummers. Het album komt voorbij op internet radio,op stations zoals SLAMFM. De rapper is vanaf het begin tot en met het einde betrokken geweest bij het creatieve proces van zijn studio-album. Cho is bekend van hits, zoals ”misschien wel he” en ”Ik mis je”. Zijn echte naam is Giovanni Rustenberg. Giovanni Rustenberg groeide op in de Amsterdamse Bijlmer. De rapper, die een gevarieerde muzikale stijl heeft, is een van de weinige binnenlandse rappers die wordt beluisterd door een groot aantal mannen en vrouwen. De internationale hit “Popalik” met Stefflon Don werd zelfs gebruikt in een van de modeshows van Rihanna.

 

http://radioguide.nl

Gerelateerde artikelen

Een eiken vloer ergens vinden voor in het huis

Kantoorruimte huren of kopen

Wat is voor jou belangrijk bij een smartphone?