Leensjop
Business / Financial Services

Taxi Almere Schiphol, reserveer online

Reserveer ook ook online je taxi Almere

Taxi Almere – Online reserveren 24/7 ! Een taxi Almere nodig, reserveer voordelig online op onze website of met de mobiele app! Wij hanteren een basis instaptarief van slechts € 2,66 bij een reservering van 1 tot 4 personen en een basis instaptarief van slechts € 6,00 bij een reservering van 5 tot 8 personen. Veilig en vertrouwd Onze chauffeurs brengen u altijd veilig van locatie naar locatie. Regelmatig worden onze chauffeurs bijgeschoold om u nog beter van dienst te kunnen zijn. De ruime ervaring en proffesionaliteit van onze chauffeurs garanderen uw veiligheid tijdens de rit. 24/7 Taxi Almere Onze taxicentrale is dag en nacht te bereiken op het telefoonnumer 036 – 2340444. Onze chauffeurs zijn verspreid werkzaam in heel Almere en omgeving Amsterdam Schiphol, hierdoor is er altijd wel een chauffeur bij u in de buurt beschikbaar. Betaal nooit meer dan €19,50 binnen Almere bij stadstaxi

Almere meer dan 200.000 inwoners

Almere telt inmiddels meer dan 200.000 inwoners, Almere staat in de top 10 grootste steden van Nederland. Of te wel Almere is groot. Als u afhankelijk bent van het openbaar vervoer of de fiets is onze stadstaxi in Almere misschien wel een zeer goed alternatief. Reist u met meer dan 3 personen is een stadstaxi in Almere al voordeliger dan het openbaar vervoer. Waar kunt u een stadstaxi in Almere nou eigenlijk voor gebruiken? Eigenlijk overal voor! Denk hierbij aan: Bezoek aan het Flevoziekenhuis Huisarts/Tandarts Boodschappen doen Shoppen in Almere Centrum Restaurant Familie bezoeK Te veel om op te noemen zoals u ziet. Als u een afspraak heeft bij de huisarts is er uiteraard de optie dat de chauffeur voor de deur blijft wachten zodat u niet na uw afspraak nog eens een half uur moet wachten op de taxi, nee gewoon gelijk weer in stappen. Bent u slecht te been of u heeft zware spullen bij u?

 

Chauffeurs Taxi Almere

Onze chauffeurs bieden u altijd een helpende hand! Bereken en bestel je taxi Almere naar Schiphol online Ben je op zoek naar een taxi in Almere? Dan is Taxi Almere jouw ideale vervoerspartner. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxidienst in Almere biedt namelijk snel, betrouwbaar en comfortabel vervoer tegen een gunstig tarief.

De taxichauffeurs van Taxi Almere staan met alle plezier voor je klaar om je zo snel mogelijk naar jouw plaats van bestemming te brengen. Dag en nacht, zeven dagen per week. Wij kunnen je overal in Almere komen ophalen: van Almere Haven tot Almere Buiten en van Almere Poort tot Almere Stad en Almere Hout. Ga bijvoorbeeld ’s ochtends met de taxi naar je werk en bestel voor de avond een taxi om na je etentje weer veilig terug te gaan. Boek via onze website simpel en snel een goedkope taxi in Almere, geef de adressen en het ophaaltijdstip aan en wij regelen je vervoer. Het is ook mogelijk om voor een later moment een taxi te bestellen, bijvoorbeeld voor over twee weken. Door slimme technologie zijn onze vervoerders in staat om ritten te combineren. Een win-win situatie, want hierdoor besparen we vele loze kilometers en CO2-uitstoot en kunnen we jou een goedkope taxi in Almere aanbieden.

Boek via onze website een goedkope taxi in Almere en maak een keuze uit standaard, luxe of elektrisch vervoer. Wil je in stijl naar je zakelijke afspraak? Ga dan voor een luxe taxi met gegarandeerd extra service en comfort, waarbij je wordt opgehaald door een chauffeur in pak. Of kies een elektrische taxi en verplaats je op een milieubewuste manier door Almere. Maar er is meer! Voor 4 of meer personen hebben we verschillende taxibusjes beschikbaar, wat ideaal is voor bijvoorbeeld een groep vrienden. Bij sneleentaxi vinden we het belangrijk om transparant te zijn. Daarom krijg je bij ons altijd vooraf het rittarief te zien. Na het invullen van de adressen, het aantal passagiers en de datum zie je het bijbehorende tarief. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bestel nu via sneleentaxi een goedkope taxi in Almere!

Met Taxicentrale Almere naar Schiphol of Amsterdam

In de wereld van tegenwoordig is het steeds belangrijker om zo snel mogelijk op uw plaats van bestemming te komen. Taxi Almere helpt je hier graag bij en zet met alle plezier zijn moderne wagenpark voor je in. Wil je bijvoorbeeld met een taxi naar Schiphol of naar Amsterdam? Wij brengen je vanuit elke plek in Almere voor een vaste tarief naar de luchthaven. Dus wil je van Almere Buiten naar Schiphol of van Almere Stad naar Amsterdam? Je hoeft je geen zorgen te maken over een oplopende meter; wij brengen je voor een vaste prijs naar je bestemming. Bestel nu bij onze centrale en wij sturen direct een taxi jouw kant op.

Wij staan zowel voor korte als lange ritten voor je klaar, overal in de omgeving Almere. Behalve voor ritten naar Schiphol of Amsterdam, kun je ook bij ons dus ook bestellen voor een rit binnen Almere. Ook als je naar het oosten, noorden of zuiden van Nederland gebracht wilt worden, zijn wij jouw ideale taxi-partner. Je kan via onze website heel eenvoudig een taxi bestellen met iDEAL, PayPal of creditcard als betaalmogelijkheden. Alles is vooraf al geregeld, je hoeft in de taxi dus niets meer te voldoen. Na je boeking ontvang je een duidelijke bevestigingsmail met daarin de gegevens die je nodig hebt.

Geef je wensen door aan ons

Boek dus nu bij Taxi Almere om een taxi te bestellen. Je wordt dan zo snel mogelijk opgehaald door een vriendelijke chauffeur met kennis van de regio. En misschien heb je wel speciale wensen, je hebt bijvoorbeeld een taxibusje in Almere nodig? Geef het door bij je bestelling en het wordt voor je in orde gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in groepsvervoer en brengen jouw gezelschap graag in één keer naar de bestemming. Je kunt bij ons ook langer van tevoren een taxi of taxibus bestellen. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als je ’s ochtends vroeg naar de luchthaven moet of met een gezelschap op pad gaat in Amsterdam. Het is allemaal mogelijk bij Taxi Almere, dé betrouwbare taxi-partner in de regio Almere.

Informatie over Almere

Inwoners: 212.854
Gemeente: Almere
Provincie: Flevoland
Station(s) van Almere: Almere Poort, Almere Muziekwijk, Almere Centrum, Almere Parkwijk, Almere Buiten en Almere Oostvaarders
Bekende wijken: Almere Haven, Almere Buiten, Almere Hout, Almere Poort, Pampus, Oosterwold
Evenementen: Almere Haven Festival, Bevrijdingsfestival Flevoland, Challenge Almere-Amsterdam, Free Festival, Hardshock Festival, Libelle Zomerweek, Strandfestival ZAND
Populaire bezienswaardigheden:
• Stadslandgoed de Kemphaan
• Almeerderstrand
• Paard van Marken
• Oostvaardersplassen
• PIT Veiligheidsmuseum
• ZOO Almere Jungle
• Weerwater

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi in Almere?

Bij sneleentaxi reken we altijd een vast tarief per rit. De kosten van jouw rit kun je eenvoudig vooraf online berekenen via onze website. Je berekent je ritprijs door je vertrek- en bestemmingsadres, de gewenste vertrekdatum en het aantal reizigers in te voeren. De betaling van deze rit kun je direct online voldoen waardoor je niks meer in de taxi hoeft te betalen.

Kan ik bij jullie ook een taxi buiten Almere bestellen?

Sneleentaxi levert taxivervoer van en naar iedere locatie in Nederland. Door onze landelijke dekking is het dus mogelijk om een taxi van en naar iedere locatie in Nederland te boeken. Je kunt dus ook een taxi vanaf een andere locatie naar Almere bestellen.

Hoe kan ik in contact komen met mijn chauffeur?

Nadat je boeking is voltooid ontvang je een bevestigingsmail van de geboekte taxirit. In deze mail staan ook de contactgegevens van je chauffeur vermeld. Via het telefoonnummer in deze mail kun je dan contact opnemen met jouw vervoerder.

Kan ik de bestelde taxi nog annuleren?

Mocht je taxirit onverhoopt niet meer doorgaan dan zullen wij je niet opschepen met extra kosten. Je kunt daarom bij ons je bestelling tot 3 uur voor aanvang van de rit kosteloos annuleren.

 • Taxibestellen.nl | Goedkope Taxi en Schiphol taxi Almere
 • Adres: Walt Disneyplantsoen 38, 1325 RH Almere
 • Telefoon: 036-200 22 65
 • Opening uren: Open 24 uur per dag
 • Categorie: Taxi Almere
 • Website: Taxivervoer voor heel Almere Taxibestellen.nl

Contact gegevens Amsterdam

 • Goedkoop naar Schiphol, met de Schiphol taxi.
 • Adres: Nicolaas Beetsstraat 142 2hg, 1054xv.
 • Telefoon: 020-2600810
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
 • Categorie: Taxibedrijf
 • Website: Schiphol taxi Goedkoopnaarschiphol.nl 

Contact gegevens Almere

 • Goedkoop naar Schiphol, Schiphol taxi Almere
 • Adres: Roemer Visscherstraat 39, 1321 CD Almere
 • Telefoon: 036-2002285
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
 • Categorie: Taxibedrijf
 • Website: Goedkoopnaarschiphol.nl/taxi-almere-schiphol 

Contact gegevens Almere

 • Goedkoop naar Schiphol, Schiphol taxi Almere
 • Adres: Nobelstraat 82, 1341BH.
 • Telefoon: 036-2002285
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
 • Categorie: Taxibedrijf
 • Website: Goedkoopnaarschiphol.nl/taxi-almere

 

 

//