Leensjop
Business / Financial Services

De HP PageWide printer, voor u

Kiezen voor de HP PageWide printer is een goede strategie, zeker wanneer u in één keer de volledige breedte van een pagina wilt printen. Daar is de HP PageWide printer namelijk goed in. Met een van deze printers van Repromat kunt u gewoon de volledige breedte van een pagina printen, en dat tot wel een meter breed! Dat is pas indrukwekkend. Wat dit betekent voor u, is automatisch sneller en effectiever kunnen werken in uw vakgebied. Zeker vergeleken met alle andere huidige systemen die in de markt zijn. U onderschat snel de meerwaarde van een printer, maar u zult zien, met onze HP PageWide, zult u al snel een stapje boven uw concurrenten zitten, omdat de snelheid van de printer niet langer de bottleneck is waar u tegenaan stoot.

Voor wie is de HP PageWide printer?

Voor wie is de HP PageWide eigenlijk het meest geschikt. Het antwoord op die vraag kunt u op onze website vinden, maar we zullen hem hier ook geven. We leveren namelijk deze soort printer aan een heleboel bedrijven, die allemaal in verschillende branches zitten. Het probleem van langzame printers van lage kwaliteit is namelijk een probleem voor bijna ieder zakelijk bedrijf, ongeacht in welke branche ze zitten. Hierdoor heeft Repromat ook ruime ervaring in de verschillende behoeftes van iedere branche, en weten we precies wat bedrijven binnen elke branche wel en niet nodig hebben. Hierdoor is ons advies snel en gepersonaliseerd. Al 40 jaar hebben wij ervaring en kunnen we uw deskundige full-service leverancier zijn. Bij ons kunt u terecht voor totaaloplossingen, niet enkel deeloplossingen.

Bij Repromat

Bij Repromat kunt u terecht voor alle hardware, software, service en supplies oplossingen die u nodig heeft. Ook wanneer u al een printer heeft staan, kunnen wij het voor u omruilen met een HP PageWide printer van ons. Daar staan we gewoon voor, en zouden we nooit voor zitten. Er zijn een aantal verschillende modellen van de HP PageWide printer, welk model het beste bij uw organisatie past, daar komen we achter wanneer u contact met ons opneemt.