Leensjop
Business / Financial Services

Dozenhal.nl

Ik had geen idee dat er een website bestond waar ik alleen maar dozen kon bestellen in verschillende soorten formaten. Totdat ik op de website van Dozenhal terecht kwam. Ik heb namelijk zelf een bedrijfje waar ik gepersonaliseerde kettingen maak voor een bepaalde prijs. Alleen deze verzend ik in een bepaald formaat doos, zodat ze niet kapot gaan. Maar het bedrijf waarmee ik al een lange deal mee had die mijn dozen bezorgde is helaas failliet gegaan en daarom moest ik iemand anders zoeken.

Het aanbod in dozen is groot en breed

Toen ik mijn leverancier in dozen kwijt was, moest ik dus gaan zoeken naar een nieuwe. Maar deze zijn niet goed te vinden local. In mijn omgeving was dit de enige zaak die deze dienst aanbood dus ik moest wel via het internet nu iemand gaan vinden die mij hierin kon helpen. Gelukkig had ik binnen no-time een website gevonden waar ik de doos kon bestellen die ik wilde. En dat bedrijf was Dozenhal. Via Google heb ik ze gevonden en ik zag meteen dat het een goede website was waar ik alles makkelijk op kon vinden. Bovendien hadden ze mijn formaat door die ik graag wilde hebben. Dus heb ik meteen een offerte eruit gestuurd zodat ik kon weten hoeveel ik kwijt was voor mijn doos. Blijkbaar was het bedrag lager dan ik had ingeschat. Dus dit was een dikke go voor mij!

Meerdere diensten beschikbaar

Toen ik de offerte had verstuurd, ben ik nog verder gaan kijken bij de andere diensten die ze hadden. Ik kwam erachter dat ze tweedehands dozen verkochten en dat je bepaalde dozen ook kon laten bedrukken met een logo of een design. Hier was ik erg geïnteresseerd over en heb meteen een nieuwe offerte de deur uit gegooid maar dit keer met de drukwerkdienst erbij. Hier kwam ook weer hetzelfde resultaat uit wat ik bij de vorige offerte had, het was verrassend goedkoop! Dus ik heb mijn nieuwe leverancier gevonden.

Probeer het zelf

Meer weten over de diensten en producten van Dozenhal? Bekijk dan de website voor meer informatie.